2777
2789
عنوان

بچه مو واکسن زدم ولی ی سوال دارم

158 بازدید | 31 پست

سلام 

واکسن دو ماهگی زدم ولی گفتن ده قطره آستامینوفن هر ۸ ساعت ۱ بار ...

دیر نیست ؟۶ ساعت بدم اشکال داره؟؟؟

کمپرس سرد چجوری بذارم ؟؟؟یخ یا هوله رو بذارم فریزر بعد استفاده کنم ؟سوالا بیشتر شد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به من که گفتن هر چهار ساعت ۱۰ قطره البته طبق وزن بچم واسه شما شاید دوز زیادتره فاصلشم بیشتر بچه من ۵ کیلو بود دوبرابر وزنش ۱۰ قطره دادم تازه من اینقد گریه کرد یادمه سر سه ساعت و نیم مجبور شدم دوباره بدم

اره خوبه  اگر کار خرابی کرد نشورمش؟؟؟

نه اب نخوره به محل واکسن، عزیزم من نمیدونم چرا گفتن هر ۸ ساعت، اما حواست به تبش باشه، تب بالا خطر داره

«من ناموس کسی نیستم» به یاد همه زنان و کودکانی که به نام ناموس و غیرت کشته شدند
من روز اول هر ۴ ساعت یکبار روز دوم هر ۶ ساعت یکبار روز سومم گفت اگه بیقراری یا تب داشت هر ۸ ساعت یکب ...

فکر کنم روش شما بهتره .منم تعجب کردم گفت ۸ ساعت یکبار ...همون ۴ ساعت میدم .فعلا تب نداره خدا رو شکر ...۴ ساعت پس بدم ؟

فکر کنم روش شما بهتره .منم تعجب کردم گفت ۸ ساعت یکبار ...همون ۴ ساعت میدم .فعلا تب نداره خدا رو شکر ...

بچت شرایط خاصی که نداره؟شاید واسه این گفت هر ۸ ساعت ولی اگه همه چیش نرماله هر ۴ ساعت بده چون تب و بیقراری این واکسن زیاده