2777
2789
عنوان

بچه مو واکسن زدم ولی ی سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 31 پست
بچت شرایط خاصی که نداره؟شاید واسه این گفت هر ۸ ساعت ولی اگه همه چیش نرماله هر ۴ ساعت بده چون تب و بی ...

آره خدا رو شکر ...نرماله.شیر خودم سیر نمیکنه شیر کمکی میدم .تاکید داشت شیر خودت رو بده ولی ی سینه رو نمیگیره.گناه داره سیر نشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره خدا رو شکر ...نرماله.شیر خودم سیر نمیکنه شیر کمکی میدم .تاکید داشت شیر خودت رو بده ولی ی سینه رو ...

انشاالله که بچت تب نمیکنه و همه چی بخوبی پیش میره تا خوب شه😍😍😍😍

درجه ش ۳۷ و ۷ درجه هست ،تب میشه .کمکم کن همسرم نیست

تب ش اگه بالاست چهار ساعت ی بار بده

زنگ بزن‌مرکز بهداشت بپرس.ولی ب من گفتن چهار ساعت ی بار

منم هفته دیگه باید ببرم واسه واکسن‌اونقدددد غصه دارم.تازه یکسالو نیمگی ش هم عست ک بدتر از همه اس😥

درجه ش ۳۷ و ۷ درجه هست ،تب میشه .کمکم کن همسرم نیست

وای ببخشید عزیزم بخدا من نت یه ساعته میگیرم نتم تموم شد بعدش خونه مادرشوهرم بودم همین الان اومدم خونم😔😔😔😔😔خوب شد بچت؟ خواهش میکنم جواب بده کاش نمیرفتم

کاش جواب بدی😶😶

سلام عزیزم 

آره خدا رو شکر .رفتم خونه همسایمون بهش گفتم اومد بچه م رو دید گفت تبش طبیعیه.وقتی رفت همسرم اومد پاشویه کردیم تبش کنترل شد .من ۶ ساعته قطره دادم ،وقتی میدادم دمای بدنش کنترل میشد 

ممنونم ازت 

سلام عزیزم  آره خدا رو شکر .رفتم خونه همسایمون بهش گفتم اومد بچه م رو دید گفت تبش طبیعیه.وقتی ...

خب خداروشکر عزیزم خیلی توفکرت بودم ایشالله همیشه خوش باشین 😍😍😍😍

وااااااا

چرا هر ۸ساعت ؟؟؟؟

منکه هردفه واکسن زدم گفتن روز اول هر ۴ساعت روز دوم هر ۶ساعت روز سوم اگه بازم تب داشت هر ۸ساعت

۹۹٪ مشکلاتی ک برای آنها نگرانیم هیچوقت رخ نمیدهد..."دِل کارنگی" نویسنده و سخنران امریکایی

دوبرابر وزن بچه قطره بده

كمپرس يخ ، خوله بپيچ بزار البته نيازي هم نيست

تا ٣ روز به محل واكسن اب نزن چون ورم ميكنه

شير زياد بده به ني ني كه تب زود بياد پايين

محل واكسن يك روز بعد چك كن متورم و قرمز نباشه

يك دختر دارم شاه نداره  
تب ش اگه بالاست چهار ساعت ی بار بده زنگ بزن‌مرکز بهداشت بپرس.ولی ب من گفتن چهار ساعت ی بار منم هفت ...

منم شنبه واکسن ۶ماهگیشو باید بزنم.خیلیییییی استرس دارم.بمیرم براش.هردفه واکسن میزنه کلی اذیت میشه و تب میکنه.۴ ماهگیش تبش تا ۳۹درجه میرفت

۹۹٪ مشکلاتی ک برای آنها نگرانیم هیچوقت رخ نمیدهد..."دِل کارنگی" نویسنده و سخنران امریکایی

۸ ساعت اگه تب نداره ولی اگه داره ۶ ساعت و دکتر ب من گفت پاشویه ن سر و شکم باید خنک بشه البت ن آب سرد آب ولرم.پارچه ولرم بزاری رو پیشونیش.حوله سرد کن بزار جای واکسنش.فقط امشب حواست باشه بهش.چکش کن تند تند

اینجا برای از تو سرودن هوا کم است...