2777
2789

سلام خانم ها.مادرشوهرم بچمو خیلی خیلی دوست داره و همش میگه بیایید خونمون یا خودش میاد.

اما تا به بچه میرسه با صدای بلند صداش میکنه و هی تکون میده و بچه رو بیدار میکنه.بچه هم تازه بیست و چهار روزشه و تا بیدار میشه شیر میخواد و گریه میکنه.

کلا بچه عادت کرده تا بیداره به سینه من بچسبه حتی شده نخوره سینه من باید دهنش باشه هرکاری هم میکنم پستونک نمیگیره بیرون میندازه از دهنش.

بعد وقتی بچه رو بیدار میکنه و بچه گریه میکنه میچسبه به سینم میگه تو سینت شیر نداری و بچه سیر نمیشه.

خوااهرشوهرم هم چند روز پیش گفت یه قد و وزن ببرش شاید شیرت قوت نداره بچه سیر نمیشه.

بخدا دلم خیلی شکست.اخه این بچه تو خونه همش ارامش داره حالا تا خانواده شوهر میان همش بغل و سر و صدا بچه کلافه میشه.شما جای من بودید چیکار میکردید؟

گر نگهدار من آنست که من میدانم*شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.اللهم عجل لولیک الفرج

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازدوستداشتنه ناراحت نشو ولی کارشون اشتباهه دیگه بچه تواستراحته بیدارش میکنن 

تو۱۶ هفته بارداری دخترمو ب علت ناهنجاری ازدست دادم . میشه بره اینکه بارداری بعدیم سالم باشه صلوات بفرستین... روحیم داغونه ❤

منم کشیدم این درد و بخدا آدم عصبی میشه بچه رو اروم میکنی میخوابونی میاد الکی بیدارش میکنه میگه شیرت کمه   اینقد عصبی میشدم که دلم میخواس جیغ بزنم تازه کف پای بچه محکم میزد جیغغغغغ بچه میرفت بالا بعد هرهر میخندید

افرادی که با ما هم عقیده هستن به ما آرامش میدهند" و افرادی که مخالف با عقیده ما هستن به ما دانش... و آدمی برای لذت بردن از زندگی به آرامش نیاز دارد و برای بهتر زندگی کردن به دانش

من رک بهشون میگم ک بچه روبیدارنکنن ک اذیت میشه ماهم بچم کوچیک بود صب زود بیدارش میکردن ک باهاش بازی کنن اینم ک بدخواب میشد کل روز گریه میکرد بهشون گفتم ک تقصیر اوناست و به شوهرمم گفتم ک بهشون بگه بیدارش نکنن تاخودش بیداربشه واقعا حرص ادم درمیاد یه بار بخاطریک بلندشم واس مهماناش صبحانه آماده کنم اومد بچمو بیدار کرد ک گریه کنه من بیدارشم الان یادم افتاد اعصابم خراب شد

ازدوستداشتنه ناراحت نشو ولی کارشون اشتباهه دیگه بچه تواستراحته بیدارش میکنن 

اره خیلی دوستش دارن اما بگم بیدار نکنید هم حرفمو گوش نمیکنن

گر نگهدار من آنست که من میدانم*شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.اللهم عجل لولیک الفرج

وای چه کار زشتی

بهش بگو هر وقت میارمش اینجا اینجوری میشه

قد و وزن هم ببر تا بگن مشکلی نیس قشنگ ضایع بشن مسخره ها

اه عصبی شدم از دستش

وقتی تو رفته باشی... ناقص میماند زندگی.  بعد از تو تا همیشه این قصه ناتمام است💔
اره خیلی دوستش دارن اما بگم بیدار نکنید هم حرفمو گوش نمیکنن

ارع اصلا شاید ناراحتم شن ک چرا میگی بهشون

ولی کاش وقتی میخوان بیدارکنن بگی تازه خوابیده و ازاین حرفا دیگه 

تو۱۶ هفته بارداری دخترمو ب علت ناهنجاری ازدست دادم . میشه بره اینکه بارداری بعدیم سالم باشه صلوات بفرستین... روحیم داغونه ❤