2777
2789
عنوان

مادرشوهرم همیشه نی نی مو بیدار میکنه😳

| مشاهده متن کامل بحث + 744 بازدید | 30 پست
وای چه کار زشتی بهش بگو هر وقت میارمش اینجا اینجوری میشه قد و وزن هم ببر تا بگن مشکلی نیس قشنگ ضای ...

دفعه پیش بردم خوب بود گفتم بهشون میگن دوباره ببر

گر نگهدار من آنست که من میدانم*شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.اللهم عجل لولیک الفرج
من رک بهشون میگم ک بچه روبیدارنکنن ک اذیت میشه ماهم بچم کوچیک بود صب زود بیدارش میکردن ک باهاش بازی ...

آفرین بهت باید همه مثل شما رو باشن👏👏👏

وقتی تو رفته باشی... ناقص میماند زندگی.  بعد از تو تا همیشه این قصه ناتمام است💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دفعه پیش بردم خوب بود گفتم بهشون میگن دوباره ببر

خواهر شوهر تو با خودت بردار ببر تا دکتر جلوی چشمای خودش دکتر بهش بگه ضایع بشه

من رک بهشون میگم ک بچه روبیدارنکنن ک اذیت میشه ماهم بچم کوچیک بود صب زود بیدارش میکردن ک باهاش بازی ...

منم رک گفتم گلم اما نه حرف منو میگیرن نه شوهرم میگن ول کن شما حساسید بعد کار خودشون رو میکنن

گر نگهدار من آنست که من میدانم*شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.اللهم عجل لولیک الفرج
خواهر شوهر تو با خودت بردار ببر تا دکتر جلوی چشمای خودش دکتر بهش بگه ضایع بشه

اتفاقا دفعه اول اومد باهام اما بازهم همون حرفها چون میبینن بچه همش به سینم میچسبه.در حالی که بخاطر خوابشه.اگر بیدارش نکنن مثل فرشته ها میخوابه.

منم رک گفتم گلم اما نه حرف منو میگیرن نه شوهرم میگن ول کن شما حساسید بعد کار خودشون رو میکنن

اینجور ادما چقد رو مخن تو هم وقتی بیدارشد اخم کن و بگو خودتون بیدارش کردین نگهش دارین 

اتفاقا دفعه اول اومد باهام اما بازهم همون حرفها چون میبینن بچه همش به سینم میچسبه.در حالی که بخاطر خ ...

بهش بگو گفتی ببرمش خودت هم بیا تا با هم ببریمش مادر شوهر تم وردار ببر بعد از دکتر که اومدی بیرون بگو دیدی چیزیش نبود تو اون هم خیط بشه

اینجور ادما چقد رو مخن تو هم وقتی بیدارشد اخم کن و بگو خودتون بیدارش کردین نگهش دارین 

بنده خدا بچه رو همش دست به دست میکنن خب گوشت بدنش اب میشه یا از اون بدتر میدن دست بچه هاشون که ابتدایی ان و حتی یکیشون سه سالشه.یعنی کارهایی که من داغون میشم.بخدا روحم داغونه

بگو شوهرت بگه بهشون

میگه بنده خدا اما حرفش رو اصلا نمیگیرن.اتفاقا شوهرم بیشتر از من میگه

وقتی میان بچه رو قنداق کن که بدن درد نشه گناه داره طفلی

اره راست میگی.ایندفعه همینکارو میکنم😊

میگه بنده خدا اما حرفش رو اصلا نمیگیرن.اتفاقا شوهرم بیشتر از من میگه

خب اگه خونه خودتون اومدن تو اتاق بخوابون و درو ببند و بگو چون ب سروصدا حساسه اگه با صدا بیداربشه اذیت میکنه

اگه هم خونه خودشون دعوت بودید یبار دیرتر برید بگید منتظر موندیم بچه بیداربشه بعد بیایم که اذیت نشه

خدایا میخوام صبور و خوشحال و خوشبین باشم... کمکم کن لطفا😘