2777
2789

سلام 

بچه ها میخوام یه مختصری از داستان زندگیم رو تعریف کنم شما راهنمایی کنید بگید با این شرایط اگر جای من بودید میرفتید عروسی یا نه 

من 7 سال ازدواج کردم و تقریبا از همون روز اول تا الان با خانواده همسرم مشکل دارم نمیخوام بگم اصلا مقصر نبودم ولی خب همیشه اونا یه کاری کردن که من ناراحت بشم من هیچ وقت شروع کننده بحث نبودم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اگه بدونم جایی بهم خوش نمیگذره یا موج منفی میاد سراغم اصلا نمیرم ،تو خودت بهتر از هرکسی میدونی بری بهتره یا نری

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

از همون روز اول عقد تقریبا بحث داشتیم و اونا خیلی از کارهایی که من دوست داشتم رو برام نکردن و بیشتر مشکلاتی که اون موقع داشتیم باهاشون مالی بود و من و همسرم شاکی بودیم که مثلا چرا انگشتر نشون نخریدن چرا پاگشا نکردن چرا کادو سر عقد ندادن چرا کادو تولد ندادن به من و این جور چیزها 

از همون روز اول عقد تقریبا بحث داشتیم و اونا خیلی از کارهایی که من دوست داشتم رو برام نکردن و بیشتر ...

کادو تولد که واجب نیست توقع داشته باشی

تا اینجا ب جز کادو تولد حق باهاته دلگیر باشی 

اگر عقل الانم رو داشتم عروسی برادر شوهرم اصلا نمی رفتم 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی