2777
2789
عنوان

خانما ی سوال

54 بازدید | 13 پست

شاید مسخره بیاد 

ولی من چند وقته نرفتم اصلاح، ب خصوص قسمت کنار صورتم پر مو. شده 

سوالم این من باردارم، و خیلی بد درد، تحمل ندا م برا بند انداختن اون فشار و استرس برا نی نی بد نیس؟؟ 

آخه قبلا در حالت عادی هم کلی ا‌کم در میومد و درد داشتم، الان نمیدونم چ کنم😑😖

میدونی چیکار کن؟😐 میگم ولی نخند

من خودم انجام دادم

حداقل تازمانیکه زایمان کنی انجام بده

من با ریش تراشه بابام موهای صورتمو زدم چندبار😑 مجبور بودم

موهامم ضخیم نشده و دیر درمیاد

دردم نداده

نخندین ها😂😐

Ceeport  ❤ متاسفم لطفا منو ببخش مچکرم عاشقتم  ❤ceeport    💕سوالی در حیطه ی قانون جذب داشتین بپرسین❤💕

صورتمم عاالی میشد ینی

بعدشم یخ میزاشتم رو صورتم

چون ب اصلاح حساسیت دارم نمیتونستم اصلاح کنم

Ceeport  ❤ متاسفم لطفا منو ببخش مچکرم عاشقتم  ❤ceeport    💕سوالی در حیطه ی قانون جذب داشتین بپرسین❤💕

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونی چیکار کن؟😐 میگم ولی نخند من خودم انجام دادم حداقل تازمانیکه زایمان کنی انجام بده من با ری ...

ممنون گلم آره اینم خوبه،، 

اونجا ها رو با ماشین اصلاح بگیرم برا بقیه ش برم ا ایشگاه😂🤗

صورتمم عاالی میشد ینی بعدشم یخ میزاشتم رو صورتم چون ب اصلاح حساسیت دارم نمیتونستم اصلاح کنم

منم خیلی درد دارم، اذیت میشم 

پیش یکی با این ک دستش سبک بود میرفتم اما بازم اشکم در میومد، الان ک دو ماه نزدم

ممنون گلم آره اینم خوبه،،  اونجا ها رو با ماشین اصلاح بگیرم برا بقیه ش برم ا ایشگاه😂🤗

ن خیلی خوبه من انجام میدم چون دردم نداره😑🙈😂

اینو انجام بده حداقل تا زایمان کنی

منم خیلی درد دارم، اذیت میشم  پیش یکی با این ک دستش سبک بود میرفتم اما بازم اشکم در میومد، الا ...

اره منم اینجوریم ولی بااین روش هیچ دردی حس نمیکنم😂👌 

منم کناره های گوشم مو زیاد هستش ، قشنگ تمیز میکنه

ن خیلی خوبه من انجام میدم چون دردم نداره😑🙈😂 اینو انجام بده حداقل تا زایمان کنی

باشه گلم ممنون 

پس آرایشگاه نرم دیگه موها رو ک با ماشین بزنم، ابروهامم خودم اصلاح کنم😂😃

باشه گلم ممنون  پس آرایشگاه نرم دیگه موها رو ک با ماشین بزنم، ابروهامم خودم اصلاح کنم😂😃

اره پولتم بزار تو جیبت😉

ممنون عزیز، فدات  ان شاء الله گلم، خدا هم بچه شما رو الهی حفظ کنه

سلامت باشی ولی فعلا سعادت نداشتم ازدواج کنم😁😂