2777
2789
عنوان

انتقاليا بيان لطفا🙏

366 بازدید | 14 پست

واااي خيييييلي نارااااحتم يكي كمكم كنه روز يازدهم انتقالمه جنينام ٥روزه بودن اگه گرفته بود حداقل بي بي چك بايد نشون ميداد ..منفيه منفيه😭😭😭😭😭😭ديروز هم موعد پريودم بود علائم خاص بارداري هم ندارم پس چرااا منفيه..اين همه دوا و درمون پس چراااا نميشه !!!؟؟؟ من شاغلم ١١ روزه تو خونه استراحت كردم.از كار و زندگي افتادم😢😢😢تورو خدا بياين يه كم حرف بزنيم ديشب تا صبح نخوابيدم همش كابوس..

بنام خداوند بخشنده مهربان

عزیزم نگران نباش..انشالله مثبتی شاید دیر لانه گزینی کرده که بی بی چک نشون نداده

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم هيييچ علائم لانه گزيني نداشتم هيييچ لكه اي 😫😫😫

70درصد خانوما لکه ندارن و باردارن....

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
70درصد خانوما لکه ندارن و باردارن....

شايد لكه بيني نباشه..اما حداقل اين همه علائم هست حتي واسه دلخوشي يكيش هم ندارم البته به جز حس پريودي كه اونم موعدشه

شايد لكه بيني نباشه..اما حداقل اين همه علائم هست حتي واسه دلخوشي يكيش هم ندارم البته به جز حس پ ...

علاعم پریودی نشونه بارداریه 

میخوام بهت پیشنهاد بدم دکترتو عوض کنی

آره عزيزم اتفاقا به فكرش هستم دكترمو عوض كنم  دوستان امروز معرفي كردن صراطي نوري برم..من تبريزم دكتر عبدالهي متاسفانه هيچ كدوم ازراهكارهاش مشكل منو حل نكرد فقط كلي وقتم تلف شد 😔😔

آره عزيزم اتفاقا به فكرش هستم دكترمو عوض كنم  دوستان امروز معرفي كردن صراطي نوري برم..من تبريزم ...

بیا تهران اینجا دکتراش بهتره دکتر منم خیلی کارش درسته از همه جای کشور میان پیشش 

بیا تهران اینجا دکتراش بهتره دکتر منم خیلی کارش درسته از همه جای کشور میان پیشش 

عزيزم براي من امكانش نيست .من شاغلم و دوري راه برام سخته ممنونم از همدليت ترجيح ميدم دكترم نزديكم باشه و در دسترس باشه مگر مجبور بشم بيام تهران..توكل بخدا..بازم ممنونم دوست خوووبم❤️❤️❤️❤️🌹🌹🌹🙏🙏🙏

عزيزم منفي بود😢😢😢

ای وای 😔😢😔😢

به خدا ناراحت شدم بتا رو چند بود؟؟؟

دکترت چی گفت؟؟

ای وای 😔😢😔😢 به خدا ناراحت شدم بتا رو چند بود؟؟؟ دکترت چی گفت؟؟

بتا ٢😐با سه تا جنين ٥ روزه بتا ٢🤣🤣🤣يعني ته حال گيري خدا بد جور ضد حال زد ..به دكترم هم نگفتم ميخام برم پيش يه دكتر بهتر..