2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با

من رو سی سالگی به بعد حساب کردم 

دیگه یکی دوتا میخوایم بزاییم 

یه ذره بالا پایین فرقی نداره

به حوصله ادم بستگی داره 

یکی میبینی بیست سالشه هرروز بچرو به باد کتک میگیره یکی چهل سالگی مادر میشه خیلیم با حوصلس 

من بچه اولمو میخوام ۳۵ سالگی بیارم ..الان ۲۱ سالمه و مجردم ...اولیو با قرص و دارو دوتا میکنم ..سومی و چهارمی روهم پشت سرهم میارم😊😊😊ان شاءالله 

فقط الله سبحانه و تعالی رو صدا بزنیم ،،یا الله ادرکنی ،،یا الله مددی ،،بنده های خوب خداوند هم فقط الله رو صدا میزدن 🙂

اره دیرع اصا بچه نیار الله اکبر این حرفاااااا چیه کی گفته دیره کی میگه این حرفارو تو گوشتون میخونه بابا عزیزم تو هر زمانی احساس کردی که توان بچه دار شدن داری مامان شو

بعضی تاپیکا عملیات انتحارین لامصبا یه جوری شهیدت میکنن دیگه پا نشی  🤔🤔🤔😂😂😂بعضیام لعنتیا مخمو رگ به رگ میکنن