2777
2789
عنوان

بالاخره دلو زدم ب دریا

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 37 پست
زایمان که کردم اما قبل زایمان رفتم انجام دادم جونم ب لبم رسید خیلی خیلی اذیتم کردن واسه همین ازش یه ...

عجبیه .یعنی اینقدر اذیتت کرده بودن؟جای خوب باید برید

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ب خاطر ترسم ۳ سال بیشتره نرفتم

نه بابا برو ترس نداره دیروز ب دکتر میگفتم ببین دست وپام داره میلرزه از ترس گفت چیزی نیست وقتی انجام بدم خودت میخندی ب کارات واقعا هم خندم گرفته بود ک دوهفته ب خودم فقط الکی استرس دادم

اره بخدا اوندفعه تو خود ازمایشگاه ازم گرفتن ایندفعه رفتم جای ماما

متخصص انجام داد یا ماما؟

میشه بگی دقیقا چیکار میکنن؟

میگن یه دستگاه یا چیزیو میندازن تو مگه میشه درد نداشته باشه

خداروشکر , تو رو خدا یکی بگه آی یو دی درد داره؟پسرم 55روزشه دیگه بچه نمیخام ,میترسم برم بذارم

من تجربه ندارم ولی خواهرشوهرم رفته ده ساله گزاشته میگه درد نداره اصلا بستگی داره بهت بیفته یانه چون خواهرم گزاشت ب خون ریزی افتاد رفت برداشت

متخصص انجام داد یا ماما؟ میشه بگی دقیقا چیکار میکنن؟ میگن یه دستگاه یا چیزیو میندازن تو مگه میشه د ...

من جای ماما رفتم،یه دستگاهی ک اسمش اسپکولومه تو نت بزن میاد میزارن داخل بعد بازش میکنن بعد با یه چیزی مثل کوش پاک‌کن یکم از ترشحاتتو برمیدارن دو دقیقه هم طول نمیکشه واسه‌من پلاستیکی گزاشت