وای اسفند دیگه چیه من کسیو میشناسم خورده بود بیمارستان بستری شد دکتر گفته بود احتمال داشت معدت سوراخ ...
عزیزم گفتم خدمتتون اسفند اگه جویده بشه و زیاد مصرف بشه خطر ناکه همین روان پزشک که شما میگین من بارها رفتم داروهایی میداد که فقط منو خواب آلود میکرد و مثل مرده متحرک شده بودم قعط که میشد داروهاش چون وابستگی میگرفتم دستام میلرزید و دوباره همون حالتا برام پیش میومد اینو من گفتم تجربه خودم بود شما هم برو پیش روان پزشک عجب گیری افتادیما
واسه سلامتی آقا امام زمان و ظهورشون یه صلوات میفرستین؟
وای اسفند دیگه چیه من کسیو میشناسم خورده بود بیمارستان بستری شد دکتر گفته بود احتمال داشت معدت سوراخ ...
در ضمن اون دکترم سه چیز پرونده یه زره اسپند چجوری معدرو سوراخ میکنه خب هر عقل کلی میدونه هر دارویی بیش از حد مصرف بشه کار به بیمارستات میکشه تازه واسه خود کشی هم اکثر مردم از داروهای اعصاب و روان استفاده میکنن!
واسه سلامتی آقا امام زمان و ظهورشون یه صلوات میفرستین؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
در ضمن اون دکترم سه چیز پرونده یه زره اسپند چجوری معدرو سوراخ میکنه خب هر عقل کلی میدونه هر دارویی ب ...
یادم رفت اینجا نی نی سایته یه چیزی میگی مخالف نظر کسی میخوان چشتو درارن خب عزیزم شما اسفند بخور به من چه تجویزم کن هرکسی مختاره درضمن روانپزشکت خوب نبوده چون الان داروها جدید شده اصلا این عوارضو نداره لطفا دیگه ریپلای نکن ممنون