تو رو خدا کامل و با دقت بخوانید تا مشکلتون حل بشه.نذر کردم.
اگر میخواهید یک کار که فقط باید 10 دقیقه تو روز وقت بذارید و با گوشی موبایل هر جا باشی از عهده اش بر می آییدو سود خوبی هم میدهد داشته باشید تا هزینه های بچه و زندگیتون را دربیارید ورود به دنیای بورس اوراق بهادار یا همان خرید سهام عرضه اولیه (سهامی که دولت ارزانتر تو بورس به مردم می دهد)است:
بروید یک کارگزاری بورس مثل (آگاه و مفید) برای کد آنلاین بورس ثبت نام کنید.
اگر تو شهرتون کارگزاری بورس نبود برید دفاتر پیشخوان طرف قرارداد کارگزاری آگاه و مفید.
اونوقت وقتی کد آنلاین براتون اومد باهاش هر ماه یکبار یا دو بار سهام عرضه اولیه بخرید اصلا ضرر ندارد و یک یا دوهفته بعدش بفروشید و سود خوبی میکنید.
نیاز به پول زیادی هم ندارد.با 110 هزار تومان تا 500 هزار تومان هر ماه میتوانید یک سود خوبی تو بورس گیرتون میاد.عرضه اولیه 25 تا 50 درصد سود دارد.عرضه اولیه با سهام های دیگر فرق دارد.فقط سود میده.ضرر نداره.خود کارگزاری دو روز قبلش با پیامک بهتون خبر میده عرضه اولیه فلان سهم پس فردا بخرید.مبلغش هم هر بار فرق میکنه.
تیرماه عرضه اولیه پتروشیمی نوری بود 300 هزار تومن همه سود کردند.تو دو هفته.
چند ساله تو بورس اینو گذاشتن.مثل یک جایزه است که دولت به اونایی که کد آنلاین بورس دارند می دهد.
نحوه کار با کد آنلاین هم ساده است.اول شارژ میکنید مثل پرداخت اینترنتی شهریه دانشگاه یا خرید اینترنتی شارژ موبایل با کارت بانکی که رمز دوم داشته باشه. بعد خرید سهام.بعدش هم فروش سهام.
باور کنید ساده است ثبت نام کنید بقیه اش را من میگم و صد در صد سود میده.
مدارک لازم برای گرفتن کد بورس:
1-اصل شناسنامه و کارت ملی و کپی کامل آنها حداقل سن 18 سال
2-کپی مدرک تحصیلی دیپلم یا بالاتر از دیپلم.هر کدامش را دارید فرقی نمیکند.
3-شماره حساب و شبا بانک ملت یا ملی.بعضی کارگزاریها بانک تجارت و صادرات هم قبول میکنند.
4-ایمیل خودتون و کد پستی خانه
5-قبل از رفتن برای ثبت نام اول بررسی کنید مدارک کامل دارید.بعدش کارگزاری مد نظر خود را از سایت های زیر پیدا کنید.آگاه و مفید بهترین کارگزاری هستن.بعدش خودتون در منزل یا دفاتر پیشخوان در سامانه سجام ثبت نام کنید یک پست جداگانه برای ثبت نام در سجام زیر همین مطلب گذاشتم.تا چند ساعت بعدش کد 10 رقمی بهمراه اسم و فامیل خودتون میاد.عکس سجام هم در دفاتر پیشخوان بگیرد.
سجام پیش نیاز ورود به بورس هست.بعدش باید برید کارگزاری ثبت نام کد آنلاین جداگانه انجام دهید.
6-ثبت نامش کاملا 20 تا 40 هزار تومان براتون هزینه دارد.بستگی به کارگزاری یا دفتر پیشخوان دارد.
7-تمام مراکز استانها کارگزاری بورس دارند.شهرهای متوسط هم کارگزاری دارند.اما شهرهای کوچک باید بروند دفاتر پیشخوان ثبت نام کنند.
سایت فراسا مراجعه کنید کارگزاران عضو و لیست شهرها و کارگزاریها جستجو کنید.
معروفترین و بهترین کارگزاری آگاه و مفید است که لیست نمایندگی هاشون در 80 شهر و لیست دفاتر پیشخوان طرف قرارداشون در 200 شهر در سایت خود کارگزاری آگاه و مفید موجود است.هر شهری کارگزاری نبود به دفاتر پیشخوان که کد آنلاین آگاه و مفید می دهند مراجعه کنید.
اگر بعدا سود خوبی کردید برایم دعا کنید.به نیت امام رضا (ع) نذر کردم خیلی ها را تشویق به گرفتن کد بورس و خرید عرضه اولیه کنم تا مشکلات مالی برخی ها را حل کنم.حتمن ثبت نام کنید.به پروفایلم بعدا باز سر بزنید تا مشورت بهتون بدم.