میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من ۳ ماه بعد از سقط اقدام کردم...اولین ماهه...۶ روز دیگه موعدمه خدا نی نی نازتو برات حفظ کنه 😍🌹🙏
انشالله بیای و خبر بارداریتو بهم بدی 😍
میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰
عزيزم ميشه چله ي بشم ا... رو توضيح بدي؟ كامل ميگفتي يا فقط ميگفتي بشم الله؟
بله خانومی
از روز ۱ شنبه شروع میکنی
روز اول ۱ تسبیح بحق بسم الله الرحمن الرحیم
دوز دوم ۲ تسبیح
روز چهلم ۴۰ تسبیح بحق بسم الله الرحمن الرحیم
من ۳ روز اول پریود تخم هویج خوردم و گرمی بعدم یک روز در میان تا اقدامم ویتامین e رور ۵ ام رفتم پیش ...
عزیزم من الان پیامتو دیدم میدونم مال خیلی سال پیشه گفته بودی ک مورفولوژی همسرت خیلی بالا بود شوهر منم ۱۰۰ درصد باقی چیزاش خوبه میشه راهنماییم کنی بگی چکار کردین بجز دارو هایی ک خودتون استفاده کردین همسرتون چی استفاده کرد کاش پیاممو ببینی😪😪😔😔😔😔