2777
2789
عنوان

خداااایااا شکرت بی بی چک 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 4002 بازدید | 159 پست
سلام خانومی مرسی قربونت برم  انشالله قسمت تمامممم منتظرا من این اواخر واقعا بریده بودم که خدا ...

من ۳ ماه بعد از سقط اقدام کردم...اولین ماهه...۶ روز دیگه موعدمه

خدا نی نی نازتو برات حفظ کنه 😍🌹🙏

خدایا شکرت بابت فندوق کوچولو😊👼🤰 خودت صحیح و سالم حفظش کن 👨‍👩‍👧
سلام خانومی مرسی قربونت برم  انشالله قسمت تمامممم منتظرا من این اواخر واقعا بریده بودم که خدا ...

عزيزم ميشه چله ي بشم ا... رو توضيح بدي؟ كامل ميگفتي يا فقط ميگفتي بشم الله؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۳ ماه بعد از سقط اقدام کردم...اولین ماهه...۶ روز دیگه موعدمه خدا نی نی نازتو برات حفظ کنه 😍🌹🙏

انشالله بیای و خبر بارداریتو بهم بدی 😍

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰
عزيزم ميشه چله ي بشم ا... رو توضيح بدي؟ كامل ميگفتي يا فقط ميگفتي بشم الله؟ 

بله خانومی 

از روز ۱ شنبه شروع میکنی 

روز اول ۱ تسبیح بحق بسم الله الرحمن الرحیم

دوز دوم ۲ تسبیح

روز چهلم ۴۰ تسبیح بحق بسم الله الرحمن الرحیم

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰
مرسي عزيزم، 

حاجت روا بشین

من ۳ روز اول پریود تخم هویج خوردم و گرمی بعدم یک روز در میان تا اقدامم ویتامین e رور ۵ ام رفتم پیش ...

عزیزم من الان پیامتو دیدم میدونم مال خیلی سال پیشه گفته بودی ک مورفولوژی همسرت خیلی بالا بود شوهر منم ۱۰۰ درصد باقی چیزاش خوبه میشه راهنماییم کنی بگی چکار کردین بجز دارو هایی ک خودتون استفاده کردین همسرتون چی استفاده کرد کاش پیاممو ببینی😪😪😔😔😔😔