دیگه بریدم دوس ندارم زندگی کنم حتی گذشته اینقدر به مغزم فشار میاره با اینکه به عشقم رسیدم هرشب خواب میبینم ندارمش اصلا دلم نمیخواد به زندگیم ادامه بدم
برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم میکنی😍احترام گذاشتن به عقاید همدیگه نشونه شخصیت و شعور شماست نی نی یار عزیز قرار نیست تمام حرفام به مزاجت خوش بیاد اینقدر منو نترکون😁
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خب حداقل ی جور بمیر ک ی نفعی داشته باشی،مثلا اعضاتو اهدا کن یا برو جنگ جایی شهید شو، یا تصادف کن پول بیمه برسه ب خانواده ات یا اینکه میخای خودتو بکشی بری جهنم ؟!؟خب طلاق بگیر برو ی گوشه زندگی کن یا عامل این حستو نابود کن
کاش خدا منو بکشه،امروز حتی روسری آویزون کردم خودمو حلق آویز کنم ولی به خدا دلم برا مامانم و خانوادم ...
چرا مشکل تو چیه
برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم میکنی😍احترام گذاشتن به عقاید همدیگه نشونه شخصیت و شعور شماست نی نی یار عزیز قرار نیست تمام حرفام به مزاجت خوش بیاد اینقدر منو نترکون😁
عزیزم الان حتما خسته ای وآرامشت بهم ریخته .درسته زندگی گاهی اوقات انقدر سخت میشه که نا نداری حتی برای یه نفس.ولی میگذره روزای خوبو که ببینی سختی این روزا یادت میره شایدم نره ولی مطمینم از فکرالانت پشیمون میشی
دخترعزیزم تو حقته که یه مامان خوش تیپ داشته باشی من یه مامان خوشتیپم