2777
2789
عنوان

اگه خودکشی گناه و عواقب نداشت امشب خودمو راحت میکردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1005 بازدید | 67 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا آخه؟ 

نگو ترو خدا😢

امشب دختر دایی همسایه مون خودکشی کرده 

انقد حالش بده 

از وقتی به منم گفته به هم ریختم😭

آلفا هستم💪                                                       آدمای قوی پای رفتنشان سریع است و دست ماندنشان محکم، بستگی دارد اونارو به چه نتیجه ای رسونده باشید....                                    

خب حداقل ی جور بمیر ک ی نفعی داشته باشی،مثلا اعضاتو اهدا کن یا برو جنگ جایی شهید شو، یا تصادف کن پول بیمه برسه ب خانواده ات یا اینکه میخای خودتو بکشی بری جهنم ؟!؟خب طلاق بگیر برو ی گوشه زندگی کن یا عامل این حستو نابود کن

وااای مشکلش چی بوده؟ برای چی؟

معلوم نیس بچه هاش دارن دیوونه میشن مادر دوستم بود عین مرده ها شدن .. میگه یکم تعادل نداسته مادرش

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
کاش خدا منو بکشه،امروز حتی روسری آویزون کردم خودمو حلق آویز کنم ولی به خدا دلم برا مامانم و خانوادم ...

چرا مشکل تو چیه

برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم میکنی😍احترام گذاشتن به عقاید همدیگه نشونه شخصیت و شعور شماست نی نی یار عزیز قرار نیست تمام حرفام به مزاجت خوش بیاد اینقدر منو نترکون😁
کاش خدا منو بکشه،امروز حتی روسری آویزون کردم خودمو حلق آویز کنم ولی به خدا دلم برا مامانم و خانوادم ...

بمیرم برات ناراحت شدم بقران

بچه هم داری آجی؟؟؟

بیخیال بابا همه غصه داریم

شده آیا ک غمی ریشه ب جانت بزند.‌‌‌‌‌....
خب حداقل ی جور بمیر ک ی نفعی داشته باشی،مثلا اعضاتو اهدا کن یا برو جنگ جایی شهید شو، یا تصادف کن پول ...

مگه میشه زنده زنده اعضا اهدا شه😳😳😳😳😳😳

شده آیا ک غمی ریشه ب جانت بزند.‌‌‌‌‌....

عزیزم الان حتما خسته ای وآرامشت بهم ریخته .درسته زندگی گاهی اوقات انقدر سخت میشه که نا نداری حتی برای یه نفس.ولی میگذره روزای خوبو که ببینی سختی این روزا یادت میره شایدم نره ولی مطمینم از فکرالانت پشیمون میشی

دخترعزیزم تو حقته که یه مامان خوش تیپ داشته  باشی  من یه مامان خوشتیپم  
خودکشی میکنید مثل من باقرص پروستات نباشه خواهشن بعدش بی حیثیت نشید😂😂

قرص پروستات از کجا اوردی دختر

دخترعزیزم تو حقته که یه مامان خوش تیپ داشته  باشی  من یه مامان خوشتیپم