2777
2789
عنوان

اگه خودکشی گناه و عواقب نداشت امشب خودمو راحت میکردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1005 بازدید | 67 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا مشکل تو چیه

شوهرم با دروغاش دیوونم کرده دیگه به هیچی اعتماد ندارم،چن روز پیش که فهمیدم یواشکی سیگار میکشه و جون منو قسم خورد که نکشیده ولی من تو پیاماش دیده بودم و امروزم زنگ زدم که حالشو بپرسم دیدم انگار خواب بوده الکی گفت اومدم تو نگهبانی اداره خوابیدم ولی زنگ زدم همکارش گفت امروز اصلا نیومدا سرکار ،بعدشم اومد گفت خسته بودم رفتم پیش یکی از دوستان خوابیدم ،امشبم که داشت به رفیقش میگفت خیلی دارم تحملش میکنم و زنا عقل ندارن و... 

اقابذاریدخاطره خودکشیموتعریف کنم دلتون واشه فکرای منفی رو بریزید دور😂😂😂

یبار قبل ازدواج ک اونموقع باهمسرم دوست بودم باهم بحثمون شد ی بحث الکیا منم جوگیرشدم رفتم سمت جعبه قرصا،قرص برداشتم الکیا ته دلم قصدنداشتم فقط میخواستم بترسه دوتاقرص خوردم اون اومد فکرکرد یه بسته رو کامل خوردم ترسید میزد خودشو منوبرد دکتر،بعددکتر گفت چ قرصی بوده شوهرم نشون داد،گفت قرص پروستاته

من😌

دکتر😑😑😑

شوهرم😠😠😠😠

❤❤❤❤❤این امضا پراز عششششققق و حالِ خووووب،امیییید وانرژی مثبته،،امیدوارم بادیدنش حالِ دلت خووووب بشه......لبخند بزن و دنیارو قشنگتر کن  بالبخندت میم مشکلات ازبین میره و شکلات میمونه همونقدر شیرین ولذت بخش🍬🍫راستی هرروز به خدا وتموم عزیزانت بگو که چقدرعاشقشونی  بزرگترین ازمون زندگی ماوقتیه که بتونیم باتموم ناملایمت زندگی بازهم بگیم خدایاشکرت،قوی باش واز این ازمون سربلندبیرون بیا💪💪 خدا داره نگات میکنه بهش لبخندبزززززن         *روزی که بفهمی جواب هر حرفیو نباید داد یه قدم به بلوغ فکری نزدیک شدی والبته چندین قدم هم به ارامش🍀🍀
توضیح دهید با رسم‌شکل ممنون فضولیم گل‌کرد

تعریف کردم بالاست ببین

❤❤❤❤❤این امضا پراز عششششققق و حالِ خووووب،امیییید وانرژی مثبته،،امیدوارم بادیدنش حالِ دلت خووووب بشه......لبخند بزن و دنیارو قشنگتر کن  بالبخندت میم مشکلات ازبین میره و شکلات میمونه همونقدر شیرین ولذت بخش🍬🍫راستی هرروز به خدا وتموم عزیزانت بگو که چقدرعاشقشونی  بزرگترین ازمون زندگی ماوقتیه که بتونیم باتموم ناملایمت زندگی بازهم بگیم خدایاشکرت،قوی باش واز این ازمون سربلندبیرون بیا💪💪 خدا داره نگات میکنه بهش لبخندبزززززن         *روزی که بفهمی جواب هر حرفیو نباید داد یه قدم به بلوغ فکری نزدیک شدی والبته چندین قدم هم به ارامش🍀🍀
قرص پروستات از کجا اوردی دختر

نمیدونم خونه پدرشوهرم اینابود قاطی قرصاشون😂😂تعریف کردم کاملشوبخون

کاش خدا منو بکشه،امروز حتی روسری آویزون کردم خودمو حلق آویز کنم ولی به خدا دلم برا مامانم و خانوادم ...

عزیزم چرا .خیلی دلم میگیره اینجوری حرف میزنید بخدا من روزایی خیلی سختی رو گذوندم ولی ختی یه ثانیه هم به فکر این چیزا نیافتادم .کاری نکن که دیگه فرصت برگست نداشته باشی برای زندگیت ارزش قایل باش هیچی هیچی تواین دنیا ارزش نبودنت رو نداره

دخترعزیزم تو حقته که یه مامان خوش تیپ داشته  باشی  من یه مامان خوشتیپم  
شوهرم آب میخوره دروغ میگه ،دیگه از یه دختر سرخوش تبدیل شدم به یه مریض شکاک

اگه جای زن پسر خاله من باشی چی میگی؟؟

معتاد

شکاک

دروغگو

سرکار اخراج شده

هی بش میگه هررری برو

شده آیا ک غمی ریشه ب جانت بزند.‌‌‌‌‌....