2777
2789

حالم خوب نیست

خسته ام

شوهرم سرما خورده دوروزه هم مریض داری کردم هم بچه داری خداییش جون آدمو میگیره

امروز ک دیگه مهمون سرزده داری هم اضافه شد😐

خدایا به حق فاطمه زهرا هرکی آرزوی فرزند داره و به صلاحشه دامنشو سبز کن.النا خانوم من رو هم در پناه خودت حفظش کن.آمین❤

از آدما بدم‌میاد میگم کسی دور و برم‌نیاد!

میگم نه‌کسی باهام حرف بزنه‌نه کارم داشته باش

مرض جدیده

این را توی کله ات فرو کنکه زن ها با مردی که دوستش دارند ازدواج نمی کنند!زن وقتی دید کارد به استخوان رسیده و لازم است برای آینده اش یکی را انتخاب بکند، آن وقت می گردد و مردی را پیدا می کند که حدس می زند پدر خوب و شوهر خوبی از آب در می آید و می شود بهش تکیه کرد.فهمیدی؟وگرنه عشق حس خوشایندی است که امروز هست و فردا نیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از آدما بدم‌میاد میگم کسی دور و برم‌نیاد! میگم نه‌کسی باهام حرف بزنه‌نه کارم داشته باش مرض جدیده

اگه مرضه پس منم دارم😔

خدایا به حق فاطمه زهرا هرکی آرزوی فرزند داره و به صلاحشه دامنشو سبز کن.النا خانوم من رو هم در پناه خودت حفظش کن.آمین❤
دلم واسه خودس نگاهش و صداش تنگ شده . نمیدونم اون در چه حاله اصلا به من فکر میکنه ؟ 

عاشقی بد دردیه🤩

چرا من انقد رو مساعل کوچیک خودمو اذیت میکنم ارامشو از خودم میگیرم دیگه خسته شدم 😢😔

ڪاش ای کاشی وجود نداشت💛کاش چشما اشکی نشه💙 کاش قلبا زخمی نشه💜 کاش قلبا مهربون شه💚کاش تفاوتی نباشه بین ادما و کاش رو لبا همیشه خنده باشه کاااش زندگی مث قصه ها رنگین باشه مثل اخر قصه ها دلها ارامش بگیره❤
منم دخترم لکنت زبان داره خستم بخدا

عزیزم😔خدا کمکتون کنه😔

مگه درمان نداره لکنت

امشب بعد از نه سال که از ازدواجمون میگذره، فهمیدم بابام خودش رفته بوده به شوهرم گفته بوده بیا دختر خ ...

بیخیال😱😱

چرا من انقد رو مساعل کوچیک خودمو اذیت میکنم ارامشو از خودم میگیرم دیگه خسته شدم 😢😔

منم هی ب خودم قول میدم اما چ فایده