خانم های خانه دار و شاغل اگر میخواهیدیک کار ساده بی دردسر که فقط باید 10 دقیقه تو روز وقت بذارید و حتی با گوشی موبایل هر جا باشی از عهده اش بر می آیید حتی تو آشپزخانه خونه تون. راهش را کامل نوشتم یک بار با دقت بخوانید:
بروید یک کارگزاری یا دفتر پیشخوان برای کد آنلاین بورس ثبت نام کنید.
اونوقت وقتی کد آنلاین براتون اومد باهاش هر ماه یکبار یا دو بار سهام عرضه اولیه بخرید اصلا ضرر ندارد و یک یا دوهفته بعدش بفروشید و سود خوبی میکنید.
نیاز به پول زیادی هم ندارد.با 110 هزار تومان تا 500 هزار تومان هر ماه میتوانید یک سود خوبی گیرتون میاد.عرضه اولیه 25 تا 50 درصد سود دارد.عرضه اولیه با سهام های دیگر فرق دارد.مطمئن است.فقط سود میده.ضرر نداره.خود کارگزاری با پیامک بهتون خبر میده چه موقع عرضه اولیه بخرید.مبلغش هم هر بار فرق میکنه.
چند ساله تو بورس اینو گذاشتن.مثل یک جایزه است که دولت به اونایی که کد آنلاین بورس دارند می دهد.
خودشون با پیامک سر گوشی دو روز قبل از عرضه خبرتون میکنند که عرضه اولیه فلان سهم را بخرید.
نحوه کار با کد آنلاین هم ساده است.اول شارژ میکنید بعد خرید.بعدش هم فروش.
باور کنید ساده است ثبت نام کنید بقیه اش را من میگم و صد در صد سود میده.
مدارک لازم برای گرفتن کد بورس:
1-اصل شناسنامه و کارت ملی و کپی آنها کامل حداقل سن 18 سال
2-کپی مدرک تحصیلی دیپلم یا بالاتر از دیپلم.هر کدامش را دارید فرقی نمیکند.
3-شماره حساب و شبا بانک ملت یا ملی.بعضی کارگزاریها بانک تجارت و صادرات هم قبول میکنند.
4-ایمیل خودتون و کد پستی خانه
5-قبل از رفتن برای ثبت نام خودتون در منزل در سامانه سجام ثبت نام کنید و کد 10 رقمی را برای کارگزاری ببرید.سجام پیش نیاز ورود به بورس هست.بعدش باید برید کارگزاری ثبت نام کد آنلاین جداگانه انجام دهید.
6-ثبت نامش 20 تا 40 هزار تومان براتون هزینه دارد.بستگی به کارگزاری یا دفتر پیشخوان دارد.
7-تمام مراکز استانها کارگزاری بورس دارند.شهرهای متوسط هم کارگزاری دارند.اما شهرهای کوچک باید بروند دفاتر پیشخوان ثبت نام کنند.
سایت فراسا مراجعه کنید کارگزاران عضو و لیست شهرها و کارگزاریها موجود است.
معروفترین و بهترین کارگزاری آگاه و مفید است که لیست کارگزاریها و دفاتر پیشخوان طرف قرارداشون در سایت خود کارگزاری آگاه و مفید موجود است.هر شهری کارگزاری نبود به دفاتر پیشخوان که کد آنلاین آگاه و مفید می دهند مراجعه کنید.
اگر بعدا سود خوبی کردید برایم دعا کنید.به نیت امام رضا (ع) نذر کردم خیلی ها را تشویق به گرفتن کد بورس و خرید عرضه اولیه کنم تا مشکلات مالی برخی ها را حل کنم.حتمن ثبت نام کنید.بعدا بازم بهتون مشورت میدم.