2777
2789
عنوان

اگه نخاین یه مهمونی بیاد خونتون چیکار میکنین؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1863 بازدید | 105 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خاهر و خانوادش خاهری که به هیچدردی نمیخوره و نبودش بهتر از بودنشه ولی چون خیلی نزدیکه نمیشه قط کرد ...

بگو نیاد خب 

یا به شوخی بگو همش اینجایید که(بهش یه ذره بربخوره بهتره)

خدا خیلی واضح دیده میشه😊و خیلی معلومه که صدامو میشنوه😃کاش ادم باشم😀
اوف منم نمیدونم، خیلی بده، من از اینکه یکی زنگ بزنه بگه میخوام بیام بدم میاد، حس میکنم تو عمل انجام ...

منم همینطور حالا فک کن یه نفر پرررو پرررو هر هفته بگه ما داریم میایم چیکار باید بکنم از دستشون اخه 

سرسنگین باش خودش بره والا هرکی میاد خونمون روی خوشی نشون میدیم حالا مابریم خونشون عزرائیل انگار داره جونشونو میگیره

ک داند ب جز ذات پروردگار ک فردا چ بازی کند روزگار؟!                دلیل عضویتم سوال از حس ششم بود ک قسمت نشد هنو😐🤕                    
خاهر و خانوادش خاهری که به هیچدردی نمیخوره و نبودش بهتر از بودنشه ولی چون خیلی نزدیکه نمیشه قط کرد ...

عزیزم ب درک که خواهر و فامیل نزدیکه وقتی کنارش حس خوبی نداری تو بگو مادرمه باید کات کنی بیخیال خواهری ک بدرد نخوره باید رفت تو لیست سیاه

گناه ادم ظلم پذیر بیشتر از ادمه ظالمه
جواب تلفنو نمیدم 

اخه نمیشه که اگه غریبه بود اره ولی وقتی فامیله نزدیکه قهر و دعوا پیش میاد که من اصلا دوس ندارم

فقط دلم میخاد دیر به دیر بیان مثلا سالی یک یا دوبار چخبرشونه اینهمه میان اخه 

ما نمیریم اینا پررو تر از این حرفان 

اگه تا اون حد پر رو هستن و اومدنشو خبر ميدن بگيد ميشه بمونه به بعد من خودم خبرتون ميكنم.اگه سر زده ميان همينكه اومدن بلند شين لباس بپوشين بگين نوبت دكترتان است بايد بريد

اینجور مواقع تو بااااید از مهمون پرو تر باشی و توام چندفه هی برووووووو خونشون مطمعن باش اونا کم میار ...

اینم خوبه😂

ک داند ب جز ذات پروردگار ک فردا چ بازی کند روزگار؟!                دلیل عضویتم سوال از حس ششم بود ک قسمت نشد هنو😐🤕