2777
2789
عنوان

اگه نخاین یه مهمونی بیاد خونتون چیکار میکنین؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1863 بازدید | 105 پست
بلا ب دور خدا نیاره همچین معمونیای بی ملاحضه ایی

خیلی بی ملاحظه ان خیلی

فامیل نزدیکم هستن نمیشه قط ارتباط کنیم

اونا چن بار میان تا کا یبار بریم جدیدا همون یبارم نمیریم که اونام نیان ولی بازم میان چیکار کنیم اخه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوه اوووه بمنم یاد بدین توروخدا.خانواده شوهرم خییلی دوس دارن تند تند بیان خونه ما.مخالف نیسم بیان خونه پسرشونه.ولی میگم من خودم دعوت کنم بچه کوچیک دارم تو کتشون نمیره هی میزنگن میان😣

درو باز نکن بعدا که گفتن چرا بگو خواب بودم،خونه نبودم،حمام بودم،نشنیدم،صدا تلویزیون زیاد بوده و خوتشون نرو بگو بچه ها درس دارن نمیرسم ،تکالیفشون زیاده و خلاصه این حرفا کم کم دوزاریشون میفته

میخوای کلا نیاد ؟خودتون ک میگیدنمیشه قطع رابطه کرد چون خیلی نزدیکه مثلاتوماه چندبارمیخوادبیادخونتون مثالدر سه بار که گفت میام دوبار میشه گفت نیستم نمیتونم ی بار بیاد بعد ی مدت خودش متوجه میشه ک زیاد دوست نداری رفت وامد کنی من با دخترعمه خودم خونمون خیلی نزدیکه اوایل ازدواج همش میگفت بیاتوکه بیکاری یامن میایم من واقعا از همسرش خوشم نمیاد و خیلی هم وج اشتراک بادخترعمم ک مجردی خیلی صمیمی بودیم تومتاهلی اون خیلی تغییر کرد دوسال قبل من ازدواج کرد وکم کم فاصلمون بیشتر شد حتا پیش میومد تو سه تماس یکیش جواب میدادم وقتمم پر کردم اول صبحا باشگامیرفتم دیدیم اون بعدازظهرا وقتش خالیه تایم بعد ظهررفتم باشگا کلاسمو طوری تنظیم کردم ی مدت ک سالی سه باربیشترخونه هم نمیریم 

سویندم به سوری گلاله سوره هر وخت له لامی خم له من دوره

من اگه از اعضای خانوادم باشن باهاشون راحتم میگم نه فعلا میخوایم استراحت کنیم یا کار داریم اونام اوکی هستند اگه از خانواده همسر باشن که اتفاقا اون هفته اینجوری شد گفتیم نیستیم فردا شب خودمون میایم خونتون  

خدا خیلی واضح دیده میشه😊و خیلی معلومه که صدامو میشنوه😃کاش ادم باشم😀

یکی از اشناهای ما چند بار زنگ زدن که بیان خونه هی جواب ندادیم هی جواب ندادیم بعد فرداشم زنگ نزدیم که بگیم چیکار دارین بعد یبار پیام داده بودن که هروقت خونه این بگین ما بیایم خونتون بازم جواب ندادیم پوشیدیم رفتیم بیرون که اگه اومدن هم خونه نباشیم رفتیم پارک . داشتم از بچم فیلم میگرفتم یهو دیدم یارو جلوم وایساده داره نگا میکنه 😂✋ دیگه هیچی دیگه خودشون قط رابطه کردن 

فرشته های کوچولوی من ...