2777
2789
عنوان

خاهشا بیاید کمک

104 بازدید | 20 پست

بچهام شدید مریضن خودمم تب کردم.شب قراره مهمون بیاد از شهرستان شوهرم گفته ک بچها مریضن میترسیم بچهاتون بگیرن اما گفتن ن بچهاخودمونمومریضن.حالا بنظرتون شام ازبیرون بخام بگیرم چی بگیرم ک هم خوب باش وآبرومند هم نسبتا قیمتش مناسب باشه .دفعه اوله ک خونه خریدیم میخان بیان.ممنون میشم کمکم کنید فقط سریع

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرغ شکم پر همون مرغ سوخاری هس.اونوقت بابرنج میخورن آخه بیرون با نون میخوریم

آره همون

نه دیگه شما برنج بزار که برای مهمون میخای

یکم گوجه هم سرخ کن،داخل پیش دستی بزار

دوتا مرغ کوچیک بگیری بسه

یک ژله هم بگیر سریع آماده کن برای دسر

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖
بخدا روپاهام نمیتونم بندشم خودم تب ولرز دارم ولی چکارکنم چندماه خونه خریدیم نیومدن مثلا دارن خوبی می ...

دوتا سرماخوردگی الان با هم بخور،یک ساعت برو زیر پتو

خوب میشی

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖