2777
2789
عنوان

خاهشا بیاید کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 104 بازدید | 20 پست
بخدا روپاهام نمیتونم بندشم خودم تب ولرز دارم ولی چکارکنم چندماه خونه خریدیم نیومدن مثلا دارن خوبی می ...

چون شوهرت گفته باید رعایت میکردن

جوجه بگیر آخه کباب برا خودت خوب نیست

یا نصف کباب نصف جوجه بخر 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون شوهرت گفته باید رعایت میکردن جوجه بگیر آخه کباب برا خودت خوب نیست یا نصف کباب نصف جوجه بخر&nbs ...

ولله خودمم موندم دلم میخاد بخرم ولی خیلی قیمتش بالا درمیاد .هرچند کادو میارن جبران میشه...

ممنونم .

ببین ژله آماده هم تو سوپری ها هست که فکر نکنم ده تومان بیشتر باشه

یک بسته سبزی خوردن آماده هم ۵ تومان

ماست و خیار آماده هم هست،یا ماست و سبزی

اینا رو بزار سفره ات رو پر کن

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖
ببین ژله آماده هم تو سوپری ها هست که فکر نکنم ده تومان بیشتر باشه یک بسته سبزی خوردن آماده هم ۵ توم ...

اره توفکر ژله اماده بودم .اگر مریض نبودم خودمم درست میکردم خیلی بصرفه درمیومد ولی الان مجبورم

اره توفکر ژله اماده بودم .اگر مریض نبودم خودمم درست میکردم خیلی بصرفه درمیومد ولی الان مجبورم

این چیزهایی که گفتم با نوشابه نهایتش میشه ۳۰ تومان یا ۴۰ تومان،ولی کامل سفره ات پر میشه

اصلا هم نگو حاظری گرفتم،بگو سریع انجام دادم😁😁

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖