2777
2789
عنوان

تموم شدن رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 981 بازدید | 94 پست

ای کاش  میتونستی  اونجوری که اون میخاد بشی  چون چیز بدی نمیخاد که  نهایتشم  اونیکه برنده میشه تویی..ولی اگه  یه درصدم  دوست نداری  بعدا تحملش سخته 

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۵ ساله تو عقدی😐😐😐😐😐😐

هیچ یک از شرایطی که در زندگی با آن روبرو می شوید تصادفی نیست!🪄هر موقعیت با هدفِ سوق دادنِ شما به سطحِ بالاتری از آگاهی ایجاد می شود🧞‍♀️💙

بعضی چیزارو باید بخاطر طرف مقابلت بزاری کنار دیگ

کلا زندگی توو ایران اینه مثلا شوهر من خوشش نمیاد موهامو بیرون بریزم اولش گوش دادم بعدش نتونسم دعوا شد لج کردم کلا ریختم بیرون بعدشم نشستین حرف زدیم قرار شد جلو مو بیرون باشه پشت نه🤣🤣🤣

اری

چه چیزا 😏

تنهایی رو ترجیح میدهم به تن هایی که روح شان با دیگری ست ... تنهایی تقدیر من نیست ، ترجیح من است ! لطفا اگر نظر مخالف منو داری و میخوای جنجال به پا کنی ریپلای نکن 🙏 هر گونه توهینی گزارش زده میشه .
ای کاش  میتونستی  اونجوری که اون میخاد بشی  چون چیز بدی نمیخاد که  نهایتشم   ...

خیلی دوسش داشتم امااون 10 سال از من بزرگتر بود و کلا یه جور دیگه بود.من عاشق مد و ... اما اون همش ازم توقع ی خانم به تمام عیار داشت

خیلی دوسش داشتم امااون 10 سال از من بزرگتر بود و کلا یه جور دیگه بود.من عاشق مد و ... اما اون همش از ...

منم دهسال کوچیکترم  ولی هردو مقیدیم  وگرنه دهسال اختلاف بدنیست .

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
بعضی چیزارو باید بخاطر طرف مقابلت بزاری کنار دیگ کلا زندگی توو ایران اینه مثلا شوهر من خوشش نمیاد م ...

اونم اول با صحبت میذاشت -مثلا چند وقت پیش مژه کاشتم گفت دوس تدارم صحبت کردم که میخوام من دوس دارم گفت اکی .اما دیروز میگفت تو مژه کاشتی من راضی نبودم منم گفتم اما تو راضی بودی خودت گفتی اونم گفت تحت فشار بودم قبول کردم والا دلی راضی نبودم

سلام 

مگه ایشون اخلاقیات شما رو نیدونست که اومد نامزدی کرد؟

ایشوننمیدونست شما لاک میزنید؟ 

اگر نمیدونسته و اومده خواستگاری . باید بیشتر تحقیق میکرد . اگر میدونسته و اومده پس  چرا اون موقع براش مهم نبوده . که الان بعد از 5 سال یادش اومده ؟

البته . اینرابطه ها که اختلاف عقیدتی و شخصی درش زیادده همون به ازدواج ختم نشه بهتره .