2777
2789
عنوان

تموم شدن رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 981 بازدید | 94 پست

رابطه ای که وابستگی توش اجازه فکر کردن منطقی رو نده باید ببوسی بزاری کنار ...رابطه باید دلبستگی باشه نه وابستگی و تازه اولویت هم احترام بهم هست و درک متقابل نه دلبستگی ...بنابراین صرف بودن 5 ساله زندگیتو نابود نکن ...جرات تموم کردن روابط خودش گاهی باعث خوشبختیه بیشتره ...شک نکن

خیلی دوسش داشتم امااون 10 سال از من بزرگتر بود و کلا یه جور دیگه بود.من عاشق مد و ... اما اون همش از ...

میدونم دوسش داری  ...   منظورم این بود که اگه دوست نداری عوص بشی 

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی دوسش داشتم امااون 10 سال از من بزرگتر بود و کلا یه جور دیگه بود.من عاشق مد و ... اما اون همش از ...

کاری به تفاوت سنی یاخانم بودن نداره

دیدگاه مذهبیتون کلا فرق داره

اگر میبینی نمیتونی بخاطرش عقاید و رفتارات عوض کنی جداشید واقعا

چون اختلاف فرهنگ و مذهب مشکل افرین ترینند وبعدا به جنگ و دعوا میکشند

ببخشید مگه یک خانم تمام عیار چه مشخصاتی داره ؟مگه نمیشه مد روز گشت و تمام عیار نبود ؟ عجب حرفهایی ادم میشنوه 

اره گلم منطقی باش نه احسلساتی اما خوبه به نظرات شوهرت احترام قاعل بشی اما ادم بد دل رو نمیتونم تحمل ...

بد دل نبود اما اصلا مطابق روز نبود-کاشت ناخن-تیپ هام-مدل موهام و هیچی و قبول نداشت

بد دل نبود اما اصلا مطابق روز نبود-کاشت ناخن-تیپ هام-مدل موهام و هیچی و قبول نداشت

خب عزیرم من میگم بد دل نباشه فقط اما خب دوست داره یه طورایی باشی براش شما هم احترام بزار. بعد تازه بعد عروسی یواش یواش تو خونه میزدی بیرون میرفتی مثلا لاک پاک میوردی کمکم عادت میکرد شوهر من الان دیگه با هیچیم وار نداره فقط بد دل نبود مطمعن بودم

دخترم. زمانی که فکرش رو هم نمیکردم اومدی تو زندگیم از وقتی اومدی خونمون چراغش روشنتره 
خب باهاش کنار بیا البته ن اینک خودت خیلی اذیت شی ولی باب میل اونم تاحدودی لباس بپوش و اینا.. این ک م ...

مثلا اون فازش کربلا بود من کویر...به حرف کوچیکه ولی داخلش که بشی خیلی بزرگن-مام فک میکردیم کوچیکن اما..

سلام  مگه ایشون اخلاقیات شما رو نیدونست که اومد نامزدی کرد؟ ایشوننمیدونست شما لاک میزنید؟&nbs ...

حتما منظورش محجبه بودن هست

تنهایی رو ترجیح میدهم به تن هایی که روح شان با دیگری ست ... تنهایی تقدیر من نیست ، ترجیح من است ! لطفا اگر نظر مخالف منو داری و میخوای جنجال به پا کنی ریپلای نکن 🙏 هر گونه توهینی گزارش زده میشه .

اون دوستت داشته اما با ظاهرت کنار نمیومده یا شاید خانوادش میگفتن...میخواسته اگه بتونه تغییرت بده بعد دیده اشتباه ادما رو نمیشه تغییر داد حتما تصمیم گرفته با کسی هزدواج کنه نطابق سلیقه اش

دخترم. زمانی که فکرش رو هم نمیکردم اومدی تو زندگیم از وقتی اومدی خونمون چراغش روشنتره