دوستای گلم همونطور که تو پست قبلی هفته پیش گفتم نامزدم رفته بود کربلا و منم با تور با خواهرام رفتم کویر-از روزی که اومدم دیگه باهام حرف نزده و قهره و دیروز بمزنگ زد گفت ما مسشکلت بنیادی زیادی داریم و نمیتونیم باهم باشیم و اگه بریم زیر ی سقف الان جدا شیم بهتره.مثلا اون از لاک زدن ،تیپ لباسی من خوشش نمی اومد و همیش بهم میگفت اولاش کنار می اومدم و اونجوری که مییخواس بودم ولی بعد ی مدت دیدم نمیتونم فیلم بازی کنم و خودم اذیت میشم در واقع خودم بعضی اوقات به این مسایل خودمون فک میکردم و میترسیدم که بعدا مشکل ساز بشه اما میترسیدم بگم ترس از نبودنش،وابستگیه بعد 5سال بهش عاد کرده بودم.الان فک میکنم میبینم شاید حق با اونه و فقط اون جراتشو پیدا کرد بگه اما من نع.با این که به نظر منطقی میاد امابه هر حال خیلی ناراحتم الان و نمیدونم باید چیکار کنم
رابطه ای که وابستگی توش اجازه فکر کردن منطقی رو نده باید ببوسی بزاری کنار ...رابطه باید دلبستگی باشه نه وابستگی و تازه اولویت هم احترام بهم هست و درک متقابل نه دلبستگی ...بنابراین صرف بودن 5 ساله زندگیتو نابود نکن ...جرات تموم کردن روابط خودش گاهی باعث خوشبختیه بیشتره ...شک نکن
خیلی دوسش داشتم امااون 10 سال از من بزرگتر بود و کلا یه جور دیگه بود.من عاشق مد و ... اما اون همش از ...
میدونم دوسش داری ... منظورم این بود که اگه دوست نداری عوص بشی
اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت نوشتم ۳ تا دفتر شد باز نیومدی عزیز دلم، دیگه ناییم ندارم غصه نداشتنتو بخورم میخام بیخیال باشم دیگه میخام زندگی کنم خدایا سپردم به خودت همه چیو 😔
بد دل نبود اما اصلا مطابق روز نبود-کاشت ناخن-تیپ هام-مدل موهام و هیچی و قبول نداشت
خب عزیرم من میگم بد دل نباشه فقط اما خب دوست داره یه طورایی باشی براش شما هم احترام بزار. بعد تازه بعد عروسی یواش یواش تو خونه میزدی بیرون میرفتی مثلا لاک پاک میوردی کمکم عادت میکرد شوهر من الان دیگه با هیچیم وار نداره فقط بد دل نبود مطمعن بودم
دخترم. زمانی که فکرش رو هم نمیکردم اومدی تو زندگیم از وقتی اومدی خونمون چراغش روشنتره
سلام مگه ایشون اخلاقیات شما رو نیدونست که اومد نامزدی کرد؟ ایشوننمیدونست شما لاک میزنید؟&nbs ...
حتما منظورش محجبه بودن هست
تنهایی رو ترجیح میدهم به تن هایی که روح شان با دیگری ست ... تنهایی تقدیر من نیست ، ترجیح من است ! لطفا اگر نظر مخالف منو داری و میخوای جنجال به پا کنی ریپلای نکن 🙏 هر گونه توهینی گزارش زده میشه .
بد دل نبود اما اصلا مطابق روز نبود-کاشت ناخن-تیپ هام-مدل موهام و هیچی و قبول نداشت
اون دوستت داشته اما با ظاهرت کنار نمیومده یا شاید خانوادش میگفتن...میخواسته اگه بتونه تغییرت بده بعد دیده اشتباه ادما رو نمیشه تغییر داد حتما تصمیم گرفته با کسی هزدواج کنه نطابق سلیقه اش
دخترم. زمانی که فکرش رو هم نمیکردم اومدی تو زندگیم از وقتی اومدی خونمون چراغش روشنتره