2777
2789
عنوان

وای شوهرسابقم میخواد بره جهیزیه دخترمو برگردونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1469 بازدید | 70 پست
دیشب بچم صداش میلرزیدزنگ زد بهم باکلی دوق وشوق جهیزیشوچیده اولشم ک بردیم جهیزیه رو کثافت شکایت کردچک ...

خدا صبرت بده حالا که از دستش راحت شدی جور دیگه حرصت میده 

دنیا به دست کسانی که کارهای شیطانی انجام می دهند،نابود نخواهد شد، بلکه به دستان کسانی نابود می شود که آنها رامیبینندو هیچ کاری نمیکنند.                                                                         (آلبرت انیشتین)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنگ بزن بهش بگو جرئت داری برو در خونشون زنگ زدم پلیس گفته هروقت رسید دوباره زنگ بزنید گشت بفرستیم بگ ...

شوهرش گفته دیگه گفته بابات جرات داره بیادیه سوزن ببره ازاین خونه

شوهرش گفته دیگه گفته بابات جرات داره بیادیه سوزن ببره ازاین خونه

خب دیگه...

جهیزیه خونه داماده..شوهرت هیچ غلطی نمیتونه بکنه

برای تو که خدایی،خدای من تو بگو که استجابت کدامین دعای من سخت است؟؟😔

اون سری هم خیانت کرده بود اونیکی دخترم نامزدبود نصف شب زنگ زده بودبه نامزدش ازخونه دخترموجلونامزدش انداخته بودبیرون قبلشم کتکش زده بود دختراولم طلاق گرفت حالانوبت اینه 

استارتر بدت نیاد ولی خدا لعنتش کنه اشکم در اومد دلم میخواد از نزدیک ببینم بزنم تو دهنش حتما خیلی باب ...

اصلا صدای بچم میلرزید میگفت مامان اصلا عروسی نگیریم اخه بابامیگه من کلی ادم میارم تالار تادهن پدرشوهرت وسرویس کنم عروسیتوکوفتت کنم

اون سری هم خیانت کرده بود اونیکی دخترم نامزدبود نصف شب زنگ زده بودبه نامزدش ازخونه دخترموجلونامزدش ا ...

اینجور پدرا  کافرنزنده بودنشون به چ درد میخوره اه  پول بدین به یکی حداقل دلسیر بزننش 

آرامش روزهای بیقراریم خدا....
والا زنگ زدم ی وکیل میگه پدرازنظرقانونی ازطریق دادگاه میتونه بره جهیزیه روبرگردونه ونده اصلا 

دقیقا پدر اگه داماد زیر برگه و سیاهیه جهیزیه رو امضا کرده باشه حتی بعد از عروسیش هم میتونه بره بگیرش.پدر زنداییم بعد از عروسیشون اومد فرش زیر پاشون رو جمع کرد و بردش😥

ما سُرخ ترین حادثه فوتبالیم❤❤❤❤❤❤قرار بود فوتبال فقط در حد سرگرمیم بشه یهو پرسپولیس شد تماااام زندگیم و این یعنی افتخار🖐👍