2777
2789
عنوان

وای شوهرسابقم میخواد بره جهیزیه دخترمو برگردونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1469 بازدید | 70 پست
ممکنه دیگه قسطارو نده ولی چون هیچ فاکتوری نداره دستش به جایی بند نیست باید بره شکایت کنه که کلی طو ...

نمیتونه قسطارونده چون ضامنش همکاراشن ازهمکاراش میگیرن

چراپدراون جرارفت فرش جهیزیه بچشوجمع کرد؟؟؟من فکرمیکردم فقط پدربچه من اینجوریه

زن بابا داره.انقدر خونش رو کرده بوده توو شیشه تا اومد فرش رو لوله کرد و برد.البته این جریان برای۲۰ ساله پیشه

زنداییم کلا قطع رابطه کرد با باباش تا سال گذشته که آشتی کردن باهم

ما سُرخ ترین حادثه فوتبالیم❤❤❤❤❤❤قرار بود فوتبال فقط در حد سرگرمیم بشه یهو پرسپولیس شد تماااام زندگیم و این یعنی افتخار🖐👍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودمون باکدوم پول خریدیم؟؟؟؟شاعل نیستیم که ازوام ازدواج دخترم خریدیم که قسطاش هرماه باباش میده

بگو کل 30 سال زندگیم پس انداز کردم گذاشتم برا روز مبادا 

از پولیه که هزار تومن هزار تومن جمع کردم

چکم بگو شوهرم بعد طلاق محبتش گل کرد بهم چک داد مثلا حلالش کنم ! روش ننوشته برا جهزیه دخترم که!

وام ازدواجم بنام دخترته پس جهازشو خودش برا خودش خریده اون دیگه قسطاشو احتمالا نده تنها کاری ک میتونه بکنه همینه

ايشالا درمان سرطان كشف بشه

حالا وسایلو میخاد چکار   چقدربی عاطفه

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
 حالا وسایلو میخاد چکار   چقدربی عاطفه

نمیشه اینجور گفت

شاید چون اون اومده سمت مادرش پدره هم عقده گرفته میخواد تلافی کنه 

حتما حس حماقت بهش دست داده

میسازم زندگی رو به سازم♥😍♥😍