2777
2789
عنوان

فوق تخصص خوب غرب تهران

| مشاهده متن کامل بحث + 919 بازدید | 31 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تهران، مهرآباد جنوبی، خیابان پادگان، نبش تفرش شرقی، پلاک 195 شنبه ، یکشنبه، سه شنبه و چهارشنبه ها ...

مرسی گلم حتمن برای پاپ اسمیرم میرم پیش این ولی خیلی دوره بهم میخام برای بقایا سقطم برم همین دوروورا 

دخترم نور چشمم پسرم جون دلم😍♥️

پنجاه تا بازید اونوقت فقط دونفر جواب دادن مییییییشه بیاید همین دوروورا یه دکتر خوب بگین چرا همش تاپیکای چرت وپرت شلوغه اینجا یکی ب کمممممممک نیاز داره 

پنجاه تا بازید اونوقت فقط دونفر جواب دادن مییییییشه بیاید همین دوروورا یه دکتر خوب بگین چرا همش تاپی ...

عزیزم زخم و ج ی بگیر منم تازه فهمیدم دارم دارو استفاده کن اگر نه بذید فریز شه یه جای د ست درمون برو 

اگه قرار به فریز باشه من پیش اقصی میرم  شمام پیش ایشون بر. عالیه خیلی معروفه ازاون دکترای خیال راحته که پیشش میری خیالت راحته نرسیده مید.ن ونک نزدیکه به شما دیگه کجایید مگه ؟؟؟

دکتر پوران حاجیان هو خوبه معروفه همون جاهاست مطبشون نزدیکه 

من منطقه پنج هستم جنت آباد دکتر خودم همینجا بود ولی اصلا ازش راضی نیستم فهمید دهانه رحمم زخمه هیچ کاری نکرد من موقع رابطع قسمت زخمم دردمیگیرع میسوزه یه مدت بد رابطه زخمه همچنان اصلا اذیت میشم کلی ولی هیچ کاری واسم نکرد خیلی دکتر احمقی بود گفت دارو نمیخاد فقط مراقب باش تبدیل به سرطان نشه اخه دکتر بیشور چه جوری مراقب باشم دارو ک هیچی نمیدی !!!!!!لطفا اگه دکتر دلسوز ادم حسابی میشناسی معرفی کن شما چه داروی برای دهانه رحمت میخوری ؟

من منطقه پنج هستم جنت آباد دکتر خودم همینجا بود ولی اصلا ازش راضی نیستم فهمید دهانه رحمم زخمه هیچ کا ...

خدا نکنه برای خیلیا با دارو خوب میشه  من پماد کلیندمایسین و قرص ازیترومایسین و مترانتازول استفاده میکنم  فعلا باید برم ببینم خوب شده یا نه دارم استفادهذمیکنم. حتما باید معاینه بشی معلوم شه چجور عفونتیه قارچی یا باکتری. اگه موقع نزدیکی درد و لک بینی داره برای زخم هست که اگه با دارو خوب نشد فریز میکنن یه دکتر درست و درمون برو این دکترایی که اونجا هستن به درد نمیخورن در حد ماما هستن تجربه ای ندارن   عزیزم حتوا برو یه دکتر خوب بعد دستشویی حتما خودتو خشک کن. اگه تونستی سشوار کن اروم رو درجه گرم ملایم.  تو خونه لباس زیر نپوش بذار هوا بخوره بدنت برای زخم و عفونت خوبه هوا جریان داشته باشع چون رطوبت باعث میشه زخم دیر خوب بشه  حین استفاده از دارو نزدیکی نداشتن باش تا ایشالا زخمت خوب شه یه هفته ای طول ویکشه  بعدش دوباره میری معاینه فقط پیگیر باش درست میشه. برای منم دعا کن که خوب شم فعلا منتظرم داروهام تموم شه

من منطقه پنج هستم جنت آباد دکتر خودم همینجا بود ولی اصلا ازش راضی نیستم فهمید دهانه رحمم زخمه هیچ کا ...

من قبلا پونک بودم یه بار رفتم دیدم اصلا دکتراش کاربلد نیستن خیلی معمولین 

خدا نکنه برای خیلیا با دارو خوب میشه  من پماد کلیندمایسین و قرص ازیترومایسین و مترانتازول استفا ...

مرسی عزیزم امیدوارم زخم شمام خوب بشه من دکترم چیزی بهم نداد یک و نیم سال پیش تشخیص زخم داد ولی احمق هیچ داروی نداد واقعا نمیدونم چه دکتر خوبی پیدا کنم برم دکترای خوب معمولن مرکز شهرن هم ب من دورن هم شلوغن منم پسرم کوچیکه هر جا میرم مجبورم با خودم ببرم کلن گرفتار شدم شما نمیدونی زخم دهانه رحم از کجا میاد ؟من زایمان طبیعی داشتم بدش بخیه هام پاره شد دکتر گفت بیا دوبارع درستش کنم دیگ منم بچه کوچیک داشتم نشد ممکنه از این باشه ؟

مرسی عزیزم امیدوارم زخم شمام خوب بشه من دکترم چیزی بهم نداد یک و نیم سال پیش تشخیص زخم داد ولی احمق ...

امکان داره عف.نت کرده باشه اره بعد زایمان اگه پمادهاتو نزنی معم.لا دکترا بعد زایماپ نسخه مینویسن تو اب و بتادین نشستن باشی امکان داره عفونت باکتریایی بگیری که خودش عامل زخم دهانه رحم اصلا نترس درست میشه البته چیز خاصیم نیست که دکترا نتونن خوبش کنپ فعلا بهت دارو میدن بعد فریز میکپن که اونم اصلا ترس نداره. نمیدونم عزیزم میخوذی با شوهرت برو که بچه رو نگه داره سلامتیت واجبه 

امکان داره عف.نت کرده باشه اره بعد زایمان اگه پمادهاتو نزنی معم.لا دکترا بعد زایماپ نسخه مینویسن تو ...

مرسی گلم ممنون بابت راهنماییت ایشالا مشکلت حل میشه