2777
2789
عنوان

خواب انگشتر طلا

3922 بازدید | 44 پست

خانوما من این ماه اقدام کردم برای بارداری. بابام خواب دیده رفته تو باغ دوتا انار قرمز چیده. مامانم هم چند روز بعدش خواب دیده که دوتا انگشتر طلا خریده. به نظرتون دوقلو باردار میشم؟   

اول ان شاالله ک زودی بسلامتی و دل خوش مادر شی دوم هم والا دوقلویشو نمیدونم ولی بنظرم دوتا دختر دسته گل گیرت میاد 

ان شاالله خیره و هرچه مصلحت و حکمتشه همون شه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید دوقلو باشه ولی دختره صد درصد من زنداداشم تو خواب طلا دید الان سه تا دختر داره 

عشق یعنی منتظر دو جفت پای کوچولو باشیم.     ارزو میکنم این روز رو با تو ببینم             عشقــــ جانــم   
يه هفته ست اقدام کردم. طلا فکر میکردم پسره. یعنی دختر ميشه؟ 

میگم ک اره اگه چاقو  اینجور چیزا ببینی پسره طلا دختره 

دختر دوست داری یا پسر ؟

عشق یعنی منتظر دو جفت پای کوچولو باشیم.     ارزو میکنم این روز رو با تو ببینم             عشقــــ جانــم   
شاید دوقلو باشه ولی دختره صد درصد من زنداداشم تو خواب طلا دید الان سه تا دختر داره 

عزیزممم خدا حفظشون کنه. من سر خواهرم هم باز بابام خواب دیده بود گلابی خریده دوتا. خواهرم دوقلو حامله شد. يه دختر يه پسر. دست به خوابمون خوبه   

میگم ک اره اگه چاقو  اینجور چیزا ببینی پسره طلا دختره  دختر دوست داری یا پسر ؟

من پسر بیشتر دوست دارم، اگه دختر هم باشه باز فرق نمیکنه اما تو دلم بیشتر پسر دوست دارم