2777
2789
عنوان

خواب انگشتر طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 3923 بازدید | 44 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزممم خدا حفظشون کنه. من سر خواهرم هم باز بابام خواب دیده بود گلابی خریده دوتا. خواهرم دوقلو حامله ...

من مامانم چند بار خواب دید ک من حامله ام خودم ی بار خواب دیدم ک تست مثبت شده انقدر ک استرس داشتم خواب دیدم فرداش منفی شد 

ی بار خواب دیدم بچه ام سقط شده  

ابجیم چند بار خواب دیده حتی شوهرم هم خواب دیده 

ابجیم توی ی شب خواب دیده ک بغل مامانم ی نی نی دختره بعد مامانم خواب دیده ک من حامله ام  خوابیدم بعد اون بالا سرم نشسته ک ی موقع جابجا نشم رو ب زمین نخوابم 

عمه ام برام خواب دیده بود انقدر ک مشتاقن همه برام خواب میبینن خخخخخ

عشق یعنی منتظر دو جفت پای کوچولو باشیم.     ارزو میکنم این روز رو با تو ببینم             عشقــــ جانــم   
ايشالا. خدا از دهنت بشنوه      

حتما دوقولو چون ارث دارین 

منم مامانم دوقولو اورده سقط کرده منم شاید بیارم 

عشق یعنی منتظر دو جفت پای کوچولو باشیم.     ارزو میکنم این روز رو با تو ببینم             عشقــــ جانــم   
حتما دوقولو چون ارث دارین  منم مامانم دوقولو اورده سقط کرده منم شاید بیارم

ايشالا شما هم دوقلو بیاری. من شنیدم اسید فولیک احتمال دوقلویی رو بالا میبره منم چهارماهه میخورم 

چقدر مشتاق    حالا باردار هستی یا نه؟  

نمیدونم شنبه سونو دارم ولی کلیه هام دفع پروتیین داره نه قند خونم بالاست نه سنگ کلیه دارم نمیدونم واسه چی هست 

یکی از کاربرا گفت مثل من بوده اما جنینش مسموم شده بوده واسه همین دفع پروتیین میکرده 

عزیزم دعا کن حامله باشم خانواده خودم دایی هام همشون مثل من منتظرن تا بیاد 

ايشالا شما هم دوقلو بیاری. من شنیدم اسید فولیک احتمال دوقلویی رو بالا میبره منم چهارماهه میخورم  ...

منم میخورم 

نمیدونم شنبه سونو دارم ولی کلیه هام دفع پروتیین داره نه قند خونم بالاست نه سنگ کلیه دارم نمیدونم واس ...

ايشالا اتفاقی نمیفته. دوست من طی برداریش سه بار کیسه آبش نشت کرد و بچه همش در حال خفگی بود با دارو رفع ميشد. بچه ش همش چنگ مینداخت کیسه رو سوراخ میکرد. این مسئله با دارو حل شد و ترمیم ميشد، ايشالا شما هم حل ميشه برات این مسئله. حتما دعا میکنم عزیزم. ايشالا خبر خوش میبری برای خانوادت. شک ندارم میبری   

منم بگم خواب مادرمو تا تعبیر کنی البته با اجازه استاتر گل

ی تجربه بود بگو حالا ببینم میدونم یا نه