bayanam مدیر استارتر عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 416 عنوان کاش این چند روز تموم شه تکلیف نی نی مشخص شه 205 بازدید | 19 پست از جمعه لک بینی قهوه ای داشتم دفتم دکتر سونو کرد گفت هنوز ۵هفته و چند روز هستی شیاف بهم داد بعدش دو روز درد داشتم و خوب شدم الان فقط خون میبینم وقتی میرم دسشویی زیاااد نیس مثل پربودییعنی امید داشته باشم یا 1398/08/08 | 11:37 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mamiayandeh عضویت: 1398/07/14 تعداد پست: 940 عزیزم منم مثل شما بودم😪😥 ولی نموند برام. البته من بارداری شیمیایی داشتم. تیتر بیتا دادی یا ن.؟ خدا جوونم میدونم که این ماه منم حامله ام از همین الان شکررررت. قول میدم ازش خوب مراقبت کنم. دوستای گلم واسم صلوات بفرستین مرسییی
bayanam مدیر استارتر عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 416 شنبه که سونو کرد خود دکتر گفت یه هفته دیگه دوباره سونو بده ببینیم قلب تشکیل شده یا نه
bayanam مدیر استارتر عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 416 عزیزم منم مثل شما بودم😪😥 ولی نموند برام. البته من بارداری شیمیایی داشتم. تیتر بیتا دادی یا ... بتا خالیکیسه بارداری اینا رو دید
mamiayandeh عضویت: 1398/07/14 تعداد پست: 940 پس خودتو نگران نکن الکی سعی کن چیزایی که خونریزی میاره نخوری. فقط وفقط استراحت کن. بادام زمینی برای تشکیل قلب جنین عالیه بخور خدا جوونم میدونم که این ماه منم حامله ام از همین الان شکررررت. قول میدم ازش خوب مراقبت کنم. دوستای گلم واسم صلوات بفرستین مرسییی
bayanam مدیر استارتر عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 416 نمیدونم چکار کنم بلاتکلیفم میترسم دوست دارم زود برم سونو ولی باز میترسم که زود یباشه
bayanam مدیر استارتر عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 416 درد دیگه ندارم چرا خون بند نمیاد با اینکه شیاف استفاده میکنم
mamiayandeh عضویت: 1398/07/14 تعداد پست: 940 بتا خالی کیسه بارداری اینا رو دید اره دیدش.وای بتام همین جور داشت میومد پایین.اخرین سری هم که رفتم گفت رشد متوقف شده. همون موقع هم خودش افتاد خدا جوونم میدونم که این ماه منم حامله ام از همین الان شکررررت. قول میدم ازش خوب مراقبت کنم. دوستای گلم واسم صلوات بفرستین مرسییی
bayanam مدیر استارتر عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 416 اره دیدش.وای بتام همین جور داشت میومد پایین.اخرین سری هم که رفتم گفت رشد متوقف شده. همون موقع هم خود ... دیگه ازمایش ندادم من
mamiayandeh عضویت: 1398/07/14 تعداد پست: 940 نمیدونم چکار کنم بلاتکلیفم میترسم دوست دارم زود برم سونو ولی باز میترسم که زود یباشه من شنیدم خود سونوگرافی که انجام میدن هم خوب نیست اگه درد نداری جای نگرانی نیست بذار به وقتش برو بگلم. افکار منفی رو بریز دور. خدا جوونم میدونم که این ماه منم حامله ام از همین الان شکررررت. قول میدم ازش خوب مراقبت کنم. دوستای گلم واسم صلوات بفرستین مرسییی
mamiayandeh عضویت: 1398/07/14 تعداد پست: 940 دیگه ازمایش ندادم من حتما دکتر این جوری خواسته. پس وظیعتت حاد نیست وگرنه میداد این ازمایشو. ناراحت نباش گلم. انشاالله نی نی سالم میاد بغلت خدا جوونم میدونم که این ماه منم حامله ام از همین الان شکررررت. قول میدم ازش خوب مراقبت کنم. دوستای گلم واسم صلوات بفرستین مرسییی
bayanam مدیر استارتر عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 416 چون خونریزی دارم مثل پریودی. میرم دسشویی یکم میریزه
bayanam مدیر استارتر عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 416 حتما دکتر این جوری خواسته. پس وظیعتت حاد نیست وگرنه میداد این ازمایشو. ناراحت نباش گلم. انشاالله نی ... انشالله عزیزم ولی میگم شاید کم کم داره میفته از این خونها