2777
2789

تاپیک  قبلیمو بخونید که گفتم شوهرم اخلاقش یه جوریه یا اینکه تو نظر سنجیا همش راجع سرد بودن شوهرم ازرابطه نظر میدادم 

امشب سر دعوارو باهاش باز کردم ببینم چشه و به حد جنوون رسیدم و میخواستم خودمو بکشم از دست اخلاقاش تا اینکه شوهرم  شروع کرد به حرف زدن و گفت روزی سه تا ترامادول میخوره فقط جیغ میزدمو گریه میکردم توروخدا کمکم کنید چیکار کنم؟دوس ندارم زندگیم از هم بپاشه  ترک میشه ایا؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ترامادول ترک کردنش خیلی سخته من یه زمانی تو بیمارستان بودم مصموم شده بودم یه سربازی اوردن تو ای سی یو ۴۰تا ترامادول خورده بود سنگ کوب کرد و فوت شد از روزی یکی شروع میشه تا روزی ده تاهم میرسه چون بدنش کم کم دیگه یکی و دوتا و سه تا رو جواب نمیده هی تعدادش میره بالاتر الان جلوش رو بگیری خیلی به نفعشه

عزیزم

اینو جایی نگفتم بخاطر کمک بهت میگم

منم اوایل زندگیم متوجه سردی شدم و تهش فهمیدم شوهرم روزی چندتا میخوره

ب خواست خودش و تهدیدای من 3روز توی خونه خوابید بهش رسیدم و ترکش دادم خداروشکر تموم شد و رفت اما در این حین چون بیرون روی و استفراغ داشت چندتا امپول تقویتی و سرمم براش زدم

خیلی وزن کم کرد اما تموم شد و بعد 3روز.تمام علایم از بدنش رفت و سر ی هفته خوبه خوب شد

هیچ نترس و بعد از کلی تهدید ب طلاق کمکش کن ترک کنه

بهش کمپوتم بده

عزیزم اینو جایی نگفتم بخاطر کمک بهت میگم منم اوایل زندگیم متوجه سردی شدم و تهش فهمیدم شوهرم روزی چ ...

بهش برس نذار تب کنه

والا من بردمش دکتر گفت هفته ای یکی باید کم کنی منم شوهرم روزی 6تا اینا میخورد ماهم دیدیم خیلی طول میکشه ب همت خودش تو خونه تموم شد

ینی قطع مصرف کامل در 1روز

یکم دست و پادرد میگیره اما مدام تو حموم ماساژش بده کمکش کنه

به امید خدای بزرگ تموم میشه روزی 3تا چیزی نیست اصلا