_mobina0z مدیر استارتر عضویت: 1399/11/07 تعداد پست: 565 عنوان بنظرتون فیلمای پارسال یا دوسال پیش موسسات کنکوری 56 بازدید | 7 پست توی تلکرام که رایگان میزارن دانلود کنی هم حرامه و لشکال داره نگاه کنیم ؟من فقط با فیلم میتونم یاد بگیرم شرایط خرید این فیلما و دوره ها رو هم ندارم متاسفانه 😔 تنها امیدم همیناست که تو کنکور نتیجه بگیرم💔 زندگی غیر از لحظه های نادری که عشق به ما رو می کند چیز غم انگیزی است ☁️مگر عشق کاری کند✨ دیروز | 21:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_mobina0z مدیر استارتر عضویت: 1399/11/07 تعداد پست: 565 چیکار کنم؟ زندگی غیر از لحظه های نادری که عشق به ما رو می کند چیز غم انگیزی است ☁️مگر عشق کاری کند✨
iiiiiiiiiishhhhhh عضویت: 1401/04/10 تعداد پست: 3183 فکر نکنم مشکلی باشه سال قبل گذشته رفته یعنی طرف بخواد هزینه ای بگیره برا امسال باید باشه کنچانا کنچانا^^ https://daigo.ir/secret/61806851483
_mobina0z مدیر استارتر عضویت: 1399/11/07 تعداد پست: 565 فکر نکنم مشکلی باشه سال قبل گذشته رفته یعنی طرف بخواد هزینه ای بگیره برا امسال باید باشه اگه اینطوری باشه خیلی خوب میشه🙁 زندگی غیر از لحظه های نادری که عشق به ما رو می کند چیز غم انگیزی است ☁️مگر عشق کاری کند✨
_mobina0z مدیر استارتر عضویت: 1399/11/07 تعداد پست: 565 من باشم نگاه نمیکنم چون میگن مشکل داره اخه اونا برای یه سال پیشه که کنکورش تموم شده رفته ... ختی دیگه اون فیلما رو هم روی پنل شخصی طرف پاک میکنن 🙁 زندگی غیر از لحظه های نادری که عشق به ما رو می کند چیز غم انگیزی است ☁️مگر عشق کاری کند✨
_mobina0z مدیر استارتر عضویت: 1399/11/07 تعداد پست: 565 من باشم نگاه نمیکنم چون میگن مشکل داره خب چیکار کنم تنها چارم همینه😩😭 زندگی غیر از لحظه های نادری که عشق به ما رو می کند چیز غم انگیزی است ☁️مگر عشق کاری کند✨
_mobina0z مدیر استارتر عضویت: 1399/11/07 تعداد پست: 565 خیلی حالم بده برا کنکورر😭 زندگی غیر از لحظه های نادری که عشق به ما رو می کند چیز غم انگیزی است ☁️مگر عشق کاری کند✨