2777
2789
عنوان

جاری بیشعور

| مشاهده متن کامل بحث + 673 بازدید | 43 پست
نه گسترش کلا نرمال نیست راه میره بچها رو میزنم دخترم گیج خاب بود کنارم ایستاده بود داشت نگاه عروس هل ...

خب اینجور موقع ها منم تحمل الکی کتک خوردن بچه ها رو ندارم و همونجا میزنم پشت دستش😄

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا هر شب هر شب همو میبینید 🤔🤔

به هر حال کلا دخالت تو کار بچه ها اشتباهه باید خودشون با هم کنار بیان 

ولی اون بنده خدا اول به بچه خودش تشر زده خواسته مثل شب قبل نشه واینکه کلا پسرا بازیشونم بزن بزنه من از وقتی پسرم رفته مدرسه این رو فهمیدم 😉😂😂

کاش میشد زندگی تکرار داشت لا اقل تکرار را یکبار داشت
خب اینجور موقع ها منم تحمل الکی کتک خوردن بچه ها رو ندارم و همونجا میزنم پشت دستش😄

البته این رفتار ک میگم درست نیست منم تاحالا اینکارو نکردم اگرم بکنم بعدش عذاب وجدان میگیرم.اگه دخترت بیشتر از چهارسالشه ک بتونه بفهمه بهش بگو اجازه نده هیچ کس بهت بزنه.ینی بگو از خودت دفاع کن.اینو تو یه کتاب تربیتی خوندم