2777
2789
عنوان

جاری بیشعور

| مشاهده متن کامل بحث + 673 بازدید | 43 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک کردم اسم پسر جاریت دیوید 

🤣🤣🤣

دیدین وقتی بچه ای👶 کار بدی بکنه مامانش بهش سخت میگیره و دعواش میکنه😡آخه خیلی دوسش داره❤️نمیخواد بچش اشتباه کنه😇 بعد بچه از رو بی‌کسی دامن مامانشو محکم می‌چسبه و گریه میکنه😢بعد مامانش هی از خودش دور میکنه بچه رو 😠بچه بیشتر و بیشتر به مادر می‌چسبه💔 تا آخر مامانه بچه رو میبخشه و سفت بغلش میکنه👩‍👧میخوام بگم خدا جونم ❤️هر چقدم بخاطر اشتباهاتم بهم سخت بگیری من بیشتر و بیشتر بهت میچسبم،انقد بهت میچسبم تا بغلم کنی، آخه میدونم چقد دوسمداری😇 آخه من که جز تو کسیو ندارم😘مرسی خداجونم که با همه ی بدیام تنهام نمیزاری💚
داد میزد کهپسرم بی‌دلیل کسیو نمیزنه حالا شب قبلش پسرش سه تا مشت بی‌دلیل زد تو شکم دخترم

جاریت خره 

رفت و امدتو کم کن باهاش گلم

پسر جاریم از پسر من دو سال بزرگتره 

چن بار ک پیش هم بودیم دیدم اصن باهم نمیسازن پسرمو میزنه و باهم دعوا میکنن،(پسرم یه سال و نیمه)مامانشم چیزی نمیگه بهش

منم الان خیلی وقته نمیرم خونشون

اگرم برم در حد نیم ساعت یا نهایت یه ساعت

فروش انواع نقره جات ب قیمت عمده💎💍؛سفارشات نقره پذیرفته میشود.سفارشات برای کارهای بافتنی کودکان نیز همینطور.🧣👒۰۹۳۶۴۱۸۴۶۶۷ لطفا ب این شماره پیام دهید.برای اطلاعات بیشتر پیام دوستی بفرستین😊
دخترم چهار سال نیم پسرش کلاس سوم

جاریتون کار بدی نکرده فقط یکم شدت عصبانیتش زیاد بوده من از این چیزا زیاد دیدم خواهر زادم خیلی شیطونه خیلی بردار زادمو و اون یکی خواهر زادمو میزنه تازه از هما کوچیکتره بعضی اوقتام بین خواهرام و زنداداشم مشکل پیش  میاد 

بب

چه داری خیلی سخته اونم وقتی چندتا بچه ی همسن تو خانواده باش باید طاقت داشتع باشی منکه فکرنکنم بتونم طاقت بیارم

میشه واسه خوب شدن زندگی خواهرم و خوشبختی برادرم یه صلوات بفرستین🌹😘❤️
خب شاید راست میگه😕

نه گسترش کلا نرمال نیست راه میره بچها رو میزنم دخترم گیج خاب بود کنارم ایستاده بود داشت نگاه عروس هلندی می‌کرد ک یکدفعه از ماشین پیاده شد فک کردم میخاد بازی کنه یدفعه با مشت می‌کوبید تو شکم دخترم ک دخترم ضعف کرد