2777
2789
عنوان

سوختگی

228 بازدید | 4 پست

بچه ها شش روز پیش پای من با روغن داغ سوخت  سوختگی درجه ۲   تاول نزد و خیلی ورم کرد و قرمز و قهوه ای شد    اما از دیروز بهتر شده ورمش خوابیده تقریبا، از امروز یه ذره خارش داره  همراه با درد     اما کناره پوستم که سوخته تازه پوستم یه ذره بارا اومده مثل تاول اما  تاول نیست نمیدونم یعنی پوست داره خودشو جمع میکنه که خشک شه ؟؟   یا چیز دیگه مثل عفونته ؟؟ 

وقتی راه میرم انگار پوستم خیلی کشیده شده جمع شده یه جا  درد میکنه 

عزیزم حتما برو حالا این سوالات برای خیلی وقت پیش بوده امیدوارم که مشکلی نداشته باشی 

من برای سوختگی پانسمان پیشرفته روزین میشناسم چون دخترخالم با اب جوش پوستش سوخت برای همین یه دکتر این نوع پانسمان رو براش تجویز کرد و یه دوره کوتاه چند روزه استفاده کرد خیلی خوب شدش 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم حتما برو حالا این سوالات برای خیلی وقت پیش بوده امیدوارم که مشکلی نداشته باشی  من برای س ...

سلام عزیزم خوبی 

میتونی بگی جای هست که این مدل پانسمان رو بفروشه و مطمئن باشه 

اگر لطف کنی بهم معرفی کنی ممنونت میشم 

قصد من از این پیامی که گذاشتم اطلاع رسانی به همه خانواده های محترمی که دچار سانحه سوختگی از قبیل بخار ، آب جوش و روغن و آتش ، درجه یک و درجه دو و حتی سوختگی های درجه ۳ ، لازم به ذکر است داروی گیاهی معجزه آسایی توسط دکتر داروسازی در استان خوزستان شهرستان اندیمشک تهیه میشه که این دارو تا به حال هیچ جای ایران تولید و منتشر نشده و در درمان انواع سوختگی ها معجزه میکنه و به شکل باور نکردنی جلوی خونریزی ناشی از سوختگی و رفع زخم سوختگی و حتی لک ناشی از سوختگی را از بین برده و خواهشمند است به دلیل اینکه فرزند خودم دچار سوختگی شدید شد و با استفاده از این دارو ظرف مدت ۷۲ ساعت التیام و بهبود پیدا کرد ، اطلاع رسانی کنید چنانچه کسانی که با همچین حادثه تلخی روبرو شدند بتوانند از این دارو استفاده کنند ، خواهشا اطلاع رسانی کنید برسه به دست کسایی که نیازمند این دارو هستن ، با تشکر