2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید ببینید حق با کیه

263 بازدید | 19 پست

ما تو یه خونه ویلایی دو طبقه هستیم طبقه بالا یه خانواده چهار نفره زندگی میکنن

خونه ما قبلا پدر شوهرم اینا زندگی میکردن الان ما اومدیم جاشون چهار ساله

خدا شاهده تو این چهارسال هرجور بگید رعایتشونو کردیم شبا ساعت ده صدای تی ویو قطع میکردیم میگفتیم اینا بچه مدرسه ای دارن

کلا کاری به کارشون نداشتیم

ولی امان از دست بچه هاشون اینکه بالا همش میدوییدن بزرگه ۱۶ سالشه کوچیکه ۱۲سالش

تابستونا تو حیاط کلی بچه میاورد زیر پنجره ما همش دادو فریاد بود

میشه برای همه منتظرا صلوات بفرستین؟

ماهم حرفی نمیزدیم میگفتیم بچن

تا پارسال که بچه من به دنیا اومد

شب تا صبح با بچه بیدار بودم صبح که میخواستم یکم بخوابم جیغو سر و صدای اینا شروع میشد چقدررر عذاب کشیدم خدا مبدونه فقط

تا بچرو میخوابوندم بیدارش میکردن

خدای بالا سرم شاهده فقط چند بار تذکر دادم

حالا اینو داشته باشید

از اول که این خونرو خریدن قرار گذاشتن فقط برای فروش بهم دیگه بفروشیم

اون زمان که پدر شوهرم اینا داشتن از این خونه میرفتن بهشون گفتن اگه خونرو میخواید بخرید ما میفروشیم اونا گفتن ما شرایطشو نداریم ماهم نزدیک بیس میلیون خرج نو سازی اینجا کردیم

تو این چهار سال سه بار دیگم بهظون گفتیم اگه خریدارید بیاید خونه مارو بخرید ما یه خونه نوساز پیده بودیم الان قیمت اون خونه تقریبا دو برابر این خونه شده

بارم شرایطشو نداشتن بخرن ماهم بخاطرشون نتونستیم خونرو بفروشیمو اون خونه نو ساز از دستمون رفت

امروز فهمیدیم بدون اینکه به ما بگن خونه رو فروختن در حالی که من بهشون گفته بودم خریداریم

منم رفتم بالا

بهش میگم الان چهار ساله ما بخاطر شما خونرو نفروختیم میگه ما چند بار به شما گفتیم خونمونو میخرید شما گفتید نه

من کپ کرده بودم از دروغش باهاش دعوا کردم

بهم میگه بچه های من جرات ندارن تو این خونه تکون بخورن

در حالی که خدا شاهده پدرمونو دراوردن با اینکه کوچیک نیستن

الان نمیدونم چرا ناراحتم که دعوام شده

آخه تا الان با کسی دعوا نکردم

حالا به نظرتون حلالیت بخوام پرذپرروو تر نمیشن؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوووف همسایه طبقه پایین ماهم خیلی صدا میدن صداشون قشنگ توخونه ماهس انگار تو راه پله وایسادن خیلی بچه هاش اذیت میکنن زنه هم هیچی نمیگه بهشون مخصوصا ظهرا ک میخایم بخابیم

بهشت آنجایی است که؛به جایِ نوشتن...آرام درِ گوشش بگویی؛تو تموم زندگیمی.  

وا خوب برو دم خونشون اعتراض کن بگو بیا بچه هاتو جمع کن ماشاالله دخترت دیگه 16 سالشه دوسال دیگه میخواد دیپلم بگیره این کارا چیه اینطوری بگو تا دهنش گل بگیره تا حرفی نزنه

تا اومدیم گرگا رو رام کنیم سگا شاخ شدن!

معلومه حق باشماس چرا خونه روعوض نمیکنید؟

وروزی آدمها یک بار برای همیشه از چشمانت می افتند....مهم نیست نسبتشان چقدر نزدیک است یا چقدر دور.....مهم اینست تا ابد هیچ حسی به آنها نخواهی داشت!!!
اوووف همسایه طبقه پایین ماهم خیلی صدا میدن صداشون قشنگ توخونه ماهس انگار تو راه پله وایسادن خیلی بچه ...

یعنی خدا شاهده از دستشون نه‌خواب ظهر داریم نه خواب صبح وقتی که مدرسه میرن

اوووف همسایه طبقه پایین ماهم خیلی صدا میدن صداشون قشنگ توخونه ماهس انگار تو راه پله وایسادن خیلی بچه ...

برو بهشون بگو بچههاتو کنترل کن..اگه نمیتونی ببندشون ب پایه مبل..ی طنابم ببر بده بهشون😂

خدایا کمتر‌‌‌‌‌‌‌‌ خلق ‌‌‌‌‌‌‌میکردی ولی با کیفیت تر       وقتی جواب ریپلیتو نمیدم...یعنی به تو چه اخه فضول بی فهم...قاشق نشستگان بسیارند  
الان هی میگم نکنه بلایی سر بچم بیاد😭😭

وای خدانکنه

خدایا کمتر‌‌‌‌‌‌‌‌ خلق ‌‌‌‌‌‌‌میکردی ولی با کیفیت تر       وقتی جواب ریپلیتو نمیدم...یعنی به تو چه اخه فضول بی فهم...قاشق نشستگان بسیارند  
برو بهشون بگو بچههاتو کنترل کن..اگه نمیتونی ببندشون ب پایه مبل..ی طنابم ببر بده بهشون😂

🤣🤣مستاجر قبلیه میگف صدا میدنا شوهرم میگف الکی میگه اوایل ک اومده بودیم جیکشون در نمیومد ولی الان ماشالا رو سرمیذارن.ینی دلم میخاد اسید بریزم تو دهنشون بس جیغ جیغ میکنن

بهشت آنجایی است که؛به جایِ نوشتن...آرام درِ گوشش بگویی؛تو تموم زندگیمی.  
وا خوب برو دم خونشون اعتراض کن بگو بیا بچه هاتو جمع کن ماشاالله دخترت دیگه 16 سالشه دوسال دیگه میخوا ...

دختره درسته قورتم میده‌

اینهمه بهشون هیچی نگفتم امروز میگن بچه های من تو این خونه نمیتونن تکون بخورن

قطعا حق با اوناست چون شرط مسخره ای از اول گذاشته شده هرکی باید اختیار خونه خودشو داشته باشه شما همون موقع باید میفروختید میرفتید همون خونه نوسازه رو میخریدین

سر و صدای بچه هاشونم کاملا عادی و طبیعیه چون شب نبوده صبح بوده 

بچه ها صبح بیدار میشن باید بازی کنن دیگه نمیشه که به خاطر شب بیداری شما بچه ها بچگی نکنن.