2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ماه دیگه انتقال دارم...برات صلوات میفرستم..نامید نباش

مرررسي فداات بشم😍😍 🌹🌹🌹محتاجيم به دعااا🙏🙏ايشالا شما هم حاجتت رو زودي بگيري به حق اين روز🙏🙏

بنام خداوند بخشنده مهربان
اگه شدی خبرشو بده بهم برات صلوات فرستادم خدا کنه خبر خوب بهم‌بدی

مرررسي عزززيزززم خيييلي لطف داااري 🌹🌹😍😍😍محتاجم به دعااا🙏🙏ايشالا هر خبري شد ميزارم🤭

منم هفدهم موعدمه 

دعا کن‌ جواب بگیرم با فولیکول۲۴

خیلی منتظرم

شوهرمم سالمه

البته ده تا فولیکول دارم که بزرگ‌ترینش ۲۴و بقیه ۱۸البته آمپول آزادسازی هم زدم که کیست نشه

میشه واسه نی نی دار شدنم صلوات بفرستید و دعا کنید ؟؟خوراکم شده اشک 😔😔😔
منم هفدهم موعدمه  دعا کن‌ جواب بگیرم با فولیکول۲۴ خیلی منتظرم شوهرمم سالمه البته ده تا فولی ...

فوليكولات كه خوبه👍👍 همسرت هم كه مشكلي نداره..ايشالااا ميشه 🙏🙏🙏🙏من الان بار دوممه آي وي اف ميكنم

يه كم شرايطم مثه سري قبله دقيقا تا ده روز لك نداشتم بعدش سه بار  لك ديدم بعد هم كه آزمايشم منفي شد 😭 بقولا داروهامو قطع كردم دو روز بعد پريود شدم و خييييلي حس بدي بود😢😢الانم داره همون شرايط تكرار ميشه فقط با اين تفاوت كه اون موقع كمر درد نداشتم اما الان دارم...

فوليكولات كه خوبه👍👍 همسرت هم كه مشكلي نداره..ايشالااا ميشه 🙏🙏🙏🙏من الان بار دوممه آي وي اف ميكن ...

انشالا که مامان میشی عزیزم

مشکلت چی بود که ای وی اف کردی

بعد هر دفعه باید هفت میلیون رو بدی؟ یا فقط یکبار؟

[QUOTE=110143224]انشالا که مامان میشی عزیزم مشکلت چی بود که ای وی اف کردی بعد هر دفعه باید هفت میلیون رو بدی؟ یا فق ...[/QUOTE

من اول آي وي اف كردم نشد😔 !بعد آي يو آي كردم، باز نشد! 😔از نظر دكتر پايه و اساس نازايي من دو شاخه بودم رحم بود🤔.عمل لاپاراسكوپي و هيستروسكوپي رو همزمان انجام داد و سپتوم رحم رو برداشت.و رحمم كمي بزرگتر شد.(اما هنوز دو شاخه بودنش سر جاشه هست)..تا اينكه بعد سه ماه دوباره آي وي اف كردم و منتظر نتيجه هستم🙏🙏🙏

هر بار آي وي اف هزينش ميشه ٧تومن 

البته الان ٥ تا هم جنين فريز كردم.اگه خدايي نكرده ايندفعه نگرفت سري بعد فقط انتقال جنين دارم كه فكر نكنم هزينش زياد باشه.

انشالا که مامان میشی عزیزم مشکلت چی بود که ای وی اف کردی بعد هر دفعه باید هفت میلیون رو بدی؟ یا فق ...

من اول آي وي اف كردم نشد😔 !بعد آي يو آي كردم، باز نشد! 😔از نظر دكتر پايه و اساس نازايي من دو شاخه بودم رحم بود🤔.عمل لاپاراسكوپي و هيستروسكوپي رو همزمان انجام داد و سپتوم رحم رو برداشت.و رحمم كمي بزرگتر شد.(اما هنوز دو شاخه بودنش سر جاشه هست)..تا اينكه بعد سه ماه دوباره آي وي اف كردم و منتظر نتيجه هستم🙏🙏🙏

هر بار آي وي اف هزينش ميشه ٧تومن 

البته الان ٥ تا هم جنين فريز كردم.اگه خدايي نكرده ايندفعه نگرفت سري بعد فقط انتقال جنين دارم كه فكر نكنم هزينش زياد باشه.

[QUOTE=110143224]انشالا که مامان میشی عزیزم مشکلت چی بود که ای وی اف کردی بعد هر دفعه باید هفت میلیو ...

عزیزم‌ من عکس سونوگرافیمو بفرستم سر در میاری؟؟؟ ببینی رحمم سالمه ؟؟

مال هفت روز پیشه

والا فكر كنم همه چي طبيعيه  و ديواره رحم ضخامتش خوبه فقط تخمدان راستت بزرگتره شايد بخاطر آمپولايي كه مصرف كردي ممكنه تخمدان راستت ورم كرده