2777
2789
والا فكر كنم همه چي طبيعيه  و ديواره رحم ضخامتش خوبه فقط تخمدان راستت بزرگتره شايد بخاطر آ ...

پنج روز قبلش که سونو‌دادم ابعاد تخمدان راستم طبیعی بود

دکترم گفت برا آمپوله باز خوب میشه

میشه واسه نی نی دار شدنم صلوات بفرستید و دعا کنید ؟؟خوراکم شده اشک 😔😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پنج روز قبلش که سونو‌دادم ابعاد تخمدان راستم طبیعی بود دکترم گفت برا آمپوله باز خوب میشه

خود دكترت حرف ديگه اي نزد؟؟ماشالا دكترا هم بايد پول بدي كه فقط حرف بزنن و گرنه هيچي...خيييلي از دكترا رو مخن بزورررر حرف ميزنن چرااااا؟؟؟مگه ما بيمارشون نيستيم مگه هزينه نميديم چرا اين رفتارارو ميكنن 

بيمار خودش يه درد داره اينا هزارتاش ميكنن

بنام خداوند بخشنده مهربان
خود دكترت حرف ديگه اي نزد؟؟ماشالا دكترا هم بايد پول بدي كه فقط حرف بزنن و گرنه هيچي...خيييلي از دكتر ...

بخدا ۴۵تومن ویزیت میدم

اما همه سوالام رو از نی نی سایت میپرسم

بهش میگم من کیست ندارم چه دارویی بخورم؟میگه برو سه روز دیگه بیا، سه روز دیگه۴۵تومن دیگه دادم به زور اسم‌قرص رو داده و میگه هفت روز دیگه بیا آمپول بدم

میگم‌خب جونت بالا بیاد من شش تا آمپول دارم هر کدوم دونه ای چهل تومنه 

به زور بتونم هزینه اونو بدم 

خود دكترت حرف ديگه اي نزد؟؟ماشالا دكترا هم بايد پول بدي كه فقط حرف بزنن و گرنه هيچي...خيييلي از دكتر ...

با ای وی اف همه تو دو سه ماه اول جواب میگیرن

من هر کیو دیدم زود جواب گرفته

شما هم به احتمال زیاد این ماه بارداری 

یعنی بده؟

تخمك بزرگ كه بد نيست اما مشكل تخمدانته كه بزرگتر شده كه بنظرم بخاطر مصرف دارهاست و فقط تحريك شده فكر كنم فشار بدي درد داره؟ خوب ميشه نگران نباش.

ايشالا كه بعدا تنبلي تخمدان نياري چون تخمدان عادت ميكنه به مصرف داروهاي محرك تخمك..از عوارضش كيست و نامنظمي پريوديه

با ای وی اف همه تو دو سه ماه اول جواب میگیرن من هر کیو دیدم زود جواب گرفته شما هم به احتمال زیاد ا ...

خدا خودش كمكم كنه..دنبال دوا ودرمون رفتن كفش آهني ميخاد و صبر ايوب..😔

بخدا ۴۵تومن ویزیت میدم اما همه سوالام رو از نی نی سایت میپرسم بهش میگم من کیست ندارم چه دارویی ...

متاسفانه اين مشكل همه هست..بزور ميشه يه دكتر با انصاف و خدا ترس پيدا كرد..خودشونم مريض بشن اينقدر دوست و همكار دكتر دارن كه كمكشون بكنه و به حال ما دچار نشن و نخان ساعت ها تو مطب دكتر بشيننو چه تو سرما و چه تو گرما برن و بيان ..تازه همه اينا معضلات جانبيه و صورت مسئله چيز ديگست كه بيچاره مريض خودش هزااار تا استرس و نگراني و بي خوابي داره  و نميدونه به چه دردي دچار شده و قراره نهايتا چي بشه..بعدش هم تازه اگه مريض بدبخت و بخت برگشته از اين دكتر به اون دكتر پاس كاري نشه شانس آورده تازه اگه منشي هاي با اعصاب و بي افاده و بي سواد پشت در  اتاق دكتر ننشسته باشه تا مثه عزرائيل يكي يكي جون مريضا رو بگيره ديگه ته شانسشه..تازه همه اين هفت خوان هم كه بشه كلي خرج اضافه ميفته رو دستت و بعدش تازه بايد بري با كارمندان بيمه دربيوفتي كه واسه اينكه حداااقلي از هزينه رو بخان متقبل بشن ..

.تازه  ٨٠%هزينه ها هم  هپولي هپو ميكنن و بعنوان حق فرانشيز و هر كوفت وزهر مار مثلا قانوني بر ميدارن..و مريض ميمونه و يه عالمه هزينه هاي گزاف و سر به فلك كشيده ... تازه اگه از كنار اون دردش صدتادرد ديگه نزده بيرون بايد خدا و شكر كرد..

متاسفانه اين مشكل همه هست..بزور ميشه يه دكتر با انصاف و خدا ترس پيدا كرد..خودشونم مريض بشن اينقدر دو ...

انشالا که خدا صدامون رو‌بشنوه و به داد دلمون برسه