2777
2789
عنوان

فحش دادن خواهرشوهرم به من وخانواده م

| مشاهده متن کامل بحث + 720 بازدید | 63 پست

تقصیر خودت بوده.واقعا ندید بدید بازی دراکردی.داداششه چه اشکال داره.بعدم قرار نیس هر حرفیو به شوخی بزنی و انتظار داشته باشی بش برنخوره.هرچند خواهرشوهرتم زیادی شلوعش کرده نیازی به فحش و این حرفا نبود.یه کلمخ میگفت داداشمه وظیفشه مشکلی داری؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواستم عضو بشم هرچی اسم زدم نشد چوم یعنی نمیدونم منم زدم چون چون دیگه هیچی ب ذهنم نرسید 😁

میشه اول اسم خودتونو بدونم .نترسیا شناسایی نمیشی اینی که من میشناسم عززززززیزترینمه 

ببین عزیزم مقصر خودت بودی  قبول کن خب به هر حال داداششه و تو نباید مانع میشدی به منم این حرف ...

پیاده یک ربع راه اونم اگه اروم قدم بزنی باماشین دودقیقه

ولی من اصلا بخاط رسوندنش نگفتم‌بخدا

خدای بالاسرم شاهده بخاطراینکه همش میگه منو ببرخونمون منوبیارمنو برسون

تازه 

بخاطرسواستفاده گربودنش

هیچکدوم از جاری هام اجازه نمیدن به شوهراشون میگن این خسیسه وسواستفاده گر

فقط دنبال مفت میگردهدسواری بگیره

من خودم دیروز همین مسیرو دوباررفتم برگشتم اصلا خیلی کوتاهه خسته کننده هم نیست

ولی من میگفتم گناه داره اونم یه روزی میخره بهترشو

ولی چون سواستفاده میکرد ناراحت شدم

بله خودمم  شما ساکن کجایین

اصفهان

ولی من دوستم شکل شما بود 

اصن انگار چشم همونه

تازه اسمشم مریم بود

باهم شیراز درس میخوندیم 

ولی اونا جنوب زندگی میکردن

اسم دقیق اونجایی ک زندگی میکردن یادم نیس 

دوست دارم و این آزار دهنده ترین حالت ممکن است ..
میشه اول اسم خودتونو بدونم .نترسیا شناسایی نمیشی اینی که من میشناسم عززززززیزترینمه 

اسم خودم نگاره

کی عزیزترینته؟

دوست دارم و این آزار دهنده ترین حالت ممکن است ..
اصفهان ولی من دوستم شکل شما بود  اصن انگار چشم همونه تازه اسمشم مریم بود باهم شیراز درس میخ ...

اوه ن من اون نیستم😂😂😂ولی درسته من عرب زبانم اما شیراز درس نخوندم

بهترین نیستم👻 ولی گردنم کلفته💪بهترینارومیخوام👅

چرا همتون حقو به خواهرشوهرش میدین 

تا کی باید به جرم اینکه یه پسر زاییده شده هر چی دلشون خواست کار بکشن از اون پسر مگه چه تحفه این این خواهر شوهرای لوووس به خدا حالا اگه عروسا همه کاراشونو بخوان بدن به شوهر همین مادر شوهر وخواهر شوهر دنیارو بهم میریزن که پسرمونو خسته کرده، پسرمون شده بازیچه دست ...