2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم عروسیم رو خراب کرد حالا جبران کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4167 بازدید | 121 پست
شما هم بعد یه هفته برو کادو هم نده

بعد اینم بگم یه مهمونی داره واسه ولیمه بچه که به دنیا میاد

دخترم. زمانی که فکرش رو هم نمیکردم اومدی تو زندگیم از وقتی اومدی خونمون چراغش روشنتره 
اخه تو پاتختیم کادو داد اما سر سفره عقدم نداد. اخه کلا رسممونه درجه یکها باید شب سفره عقدم کادو بدن ...

اصلا تو عروسیشون نرقص بگو حسش نیست ولی حالت قهر نگیر تا حرصشون دربیاد

خدا لعنت کنه همه ی زن ومردهای متاهل خیانتکار را

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا تو عروسیشون نرقص بگو حسش نیست ولی حالت قهر نگیر تا حرصشون دربیاد

اخه عروسی گرفتن جاریم. بچه اش داره به دنیا میاد

دخترم. زمانی که فکرش رو هم نمیکردم اومدی تو زندگیم از وقتی اومدی خونمون چراغش روشنتره 

عزیزم واگذارش کن به خدا میدونم خیلی سخته ولی عاقلانه ترین کار اینه خودت واکنشی نشون ندی چون هرکارم بکنی آرامش خودت گرفته میشه

خدایا شکرت برای سلامتی و آرامش همیشگی من و همسرم و دخترم...
شما کسی به مادرت یا یکی از اعضای خانواده ات اونم تو روز عروسیت بی احترامی کنه و بد بیراه بگه میتونی ...

فراموش نکن

ولی شک نکن خدا جواب دل شکستت رو میده خیالت جمع

و بهتره شخصیت خودت رو خوب نگهداری خودش تازه عروس شده کم کم متوجه رفتارهای اشتباهش خواهد شد

و چوبش رو میخوره

ادم واقعا تو عروسی جاری یا خواهرشوهر نمیدونه چه کنه من واسه عروسیشون هم جاری و هم خواهرشوهر رفتم ارایشگاه خوب و لباس قشنگ و خلاصه تحویلشون گرفتم بعد تو خود مراسم بازخوردشون خوب نبود وبهد به گوشم رسید که انگار ناراحت شده بودن مخصوصا که خیلی خوب شده بودم و همه تعریف میکردن فکر کنم دوست ندارن کسی ازشون زیباتر باشه ولی ازون طرف اگه هپلی بری یا لباس تکراری بپوشی هم بدشون میاد میگن ارزش قایل نشده

اندیشیدن به گذشته اندوه، و اندیشیدن به آینده هراس می آورد؛ به حال بیاندیش تا لذت را به ارمغان آورد.

رفتی تو تالار خواهر شوهرتو دیدی ماچش کن حسابی صمیمی برخورد کن بعدش اروم در گوشش بگو خواهرشوهردخترت دلتو خون نکردی کاری که خودت با مامانم کردی؟یا بگو تیکه اینا نشنیدی از اونا که به مامانم گفتی؟! یه چشمکم بزن

کل عروسیم شاد بزن بترکون حالشو ببر 

این به ذهن خبیثم رسید خودم فک نکنم بتونم انجام بدم 

نه قبل از حضور من بوده و چند تا فامیل هامون فهمیده بودن و بعد به گوش بقیه رسیده متاسفانه 

به یکی از نزدیکان مثلا خواهرش یا کسی که بهش بگه بگو میدونم چجوری تلافی کنم تو عروسیشون.بعدم هیچ کاری نکن.ولی بزار کل مجلس استرس داشته باشه

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
ببین جاری من روز عقدم که همون شب عروسی بود سر سفره عقد نیومد کادو نده ..شب عین غریبه ها اومد ته سالن ...

اتفاقا جاری بزرگ منم وقتی رفتیم خونه خودمون نیومد تا کادو نیاره منم چند ماه بعدش زایمان کرد نرفتم دیدنش چیزی هم براش نبردم

شما اگه خواستی فقط برو بیمارستان ببینش دیگه نرو خونه اش

خدایا میشه سال‌99 رو حذف کنیم دوباره نصب کنیم آخه این ویروس داره🥺😬
اتفاقا جاری بزرگ منم وقتی رفتیم خونه خودمون نیومد تا کادو نیاره منم چند ماه بعدش زایمان کرد نرفتم دی ...

یعنی دیدنی خونت نیومد؟؟؟؟

نه بینارستان که هثلا نمیرم پرو میشه

یعنی دیدنی خونت نیومد؟؟؟؟ نه بینارستان که هثلا نمیرم پرو میشه

بعد چند سال که خونه خریدیم رفتیم خونه خودمون نیومد سه ماهه باردار هم بود بعد زایمان نه بیمارستان رفتم نه خونه اش

چندماه بعد تو خونه مادرشوهر همدیگه رو دیدیم

خدایا میشه سال‌99 رو حذف کنیم دوباره نصب کنیم آخه این ویروس داره🥺😬
بعد چند سال که خونه خریدیم رفتیم خونه خودمون نیومد سه ماهه باردار هم بود بعد زایمان نه بیمارستان رفت ...

ببین این تو پاتختی کادو داد ما رسممونه شب عروسی تو تالار سفره عقد میگیریم پای عقدم همونجا درجه یکها فقط میان کادو میدن که نیومد 

تو عروسیمم تز مومنها رو گرفت.گفت گناهه برقصم که فقط من میدونم داشت میترکید اما انقدر با سیاسته مادر شوهرم اینا میگم مومنه...

منم الان زایمانسه نمیدونم جیکار کنم