2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم عروسیم رو خراب کرد حالا جبران کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4167 بازدید | 121 پست
شما کسی به مادرت یا یکی از اعضای خانواده ات اونم تو روز عروسیت بی احترامی کنه و بد بیراه بگه میتونی ...

خیلیا بدتر ازین با ما رفتار کردن ولی مقابله به مثل نمیکنیم بعضیا رو باید سپرد به خدا فقط اون میتونه درست و حسابی ادبشون کنه کار آدمیزاد نیست تنبیه بعضیا....بعدم در مقابل مساله شما واقعا بدیهایی که به خانواده من شده خیلی بزرگتره

اندیشیدن به گذشته اندوه، و اندیشیدن به آینده هراس می آورد؛ به حال بیاندیش تا لذت را به ارمغان آورد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من نرو عروسیش،اگه اینقد اذیت میشی این بیتفاوتی میشه اما بازم به نظر من دل هیچکسیو نشکن بزار خدا خودش جبران میکنه براشون ،من تجربشو دارم که بهت میگم این دنیا ارزش دلشکستن نداره عزیزم

منم راهکار میخوام

من تو این چند سال گذشته ادم مریض دورم زیاد بوده به این نتیجه رسیدم که دقیقا نیاز نیست همون رفتار مث خودشو جبران کنی مثلا دعوا کنی.....

ببین تو برو اونجا  خودش یه چیزی جور میشه یهو .مثلا مادرشوهر عروس یا خواهرشوهر عروس یه رفتار و حرکتی میکنن تو اتو دستت میاد .برو به خواهرشوهرت بگو اینطوری میگن و.... حرصشو در بیار .

اینطوری نه دعوا کردی و ....و انتقام خودتم گرفتی

لااقل اینکار بهتر از هیچی هست

یه صلوات واسه همه منتظرا میفرستی.ممنونم🌹

متوجهم که چقدر برات دردناکه یادآوریش، و اینکه چقدر خشمگینی نسبت بهش، اون اتفاق افتاده و دیگه الان براش کاری نمیشه کرد، اگر آرومت می کنه با خواهر همسرت رفت و آمد نکن ولی با بقیه رفت و آمدت رو داشته باش یا اینکه خیلی کم برو و اصلا دعوتش نکن خونتون، به کسی هم نمی خواد توضیحی بدی که بگن حرف ۵ سال پیش تازه یادش اومده ، ولی در شان یه آدم درست نیست دعوا و خراب کردن عزوسی کسی اوشون هم کارشون خیلی زشت بوده و به شخصیت خودش ضربه زده ، اصلا هم منتظر نیاش که بشینی تا جواب کارشو رو خدا بده و شما ببینی خدا اینجوری حواب نمیده همیشه که بقیه بخوان ببینن، با آرامش زندگیتو بکن و اونو بسپر به کارها و حال خراب خودش و خداش، 

خیلیا بدتر ازین با ما رفتار کردن ولی مقابله به مثل نمیکنیم بعضیا رو باید سپرد به خدا فقط اون میتونه ...

شاید شما میتونی کسی رو که به مادرت توهین میکنه رو تحمل کنی و ببخشی ولی من نمیتونم واقعا 

برای جهاز چیدن خانواده شوهر رو دعوت نکرده بودیم به دلیل اینکه هیچ خرجی رو به عهده نگرفته بودن فقط می ...

ببین جاری من روز عقدم که همون شب عروسی بود سر سفره عقد نیومد کادو نده ..شب عین غریبه ها اومد ته سالن بود حتی جلو نیومد شاباش بده الان فردا زایمانشه بگو من چیکار کنم؟؟؟

دخترم. زمانی که فکرش رو هم نمیکردم اومدی تو زندگیم از وقتی اومدی خونمون چراغش روشنتره 
شاید شما میتونی کسی رو که به مادرت توهین میکنه رو تحمل کنی و ببخشی ولی من نمیتونم واقعا 

نه من نبخشیدمشون کارهایی که کردن قابل بخشش نیست بعدم یه اتفاق نبوده که تو یه روز افتاده باشه ۴۰ ساله ادامه داره ولی واقعا ما داریم حفظ ابرو میکنیم چون اونها به شدت بی آبرو هستند دلمون از دستشون خوووونه ولی نمیتونیم چیزی بگیم

اندیشیدن به گذشته اندوه، و اندیشیدن به آینده هراس می آورد؛ به حال بیاندیش تا لذت را به ارمغان آورد.

اگه میگفتی دقیقا چه اتفاقی افتاده شاید میشد یه راهکاری پیدا کرد

میدونی این قضیه یجورایی شاید خیلی مهم باشه شاید الان متوجه نشی ولی میتونه تو رابطه تو و شوهرت خیلی تاثیرگذار باشه، یوقت ممکنه شوهرت به خاطر این کارت بشدددت ازت دلخور بشه یا شاید خدای نکرده حتی پایه های زندگیت متزلزل بشه ، بنظرم اگه میتونی صرف نظر کن یا اگه میخوای کاری کنی به تبعاتشم حتماااااا فکر کن، بیگدار به آب نزن

من خاله ام عروسیم را زهرمار من و خانواده ام کردند من دلم نمیا تلافی کنم و کارها اونهارا بکنم

ولی مثل غریبه ها میریم عقد یا عروسی خونشون و از جامون بلند نمیشیم اونا هم ناراحت میشن

خدا لعنت کنه همه ی زن ومردهای متاهل خیانتکار را

مادر شوهرم سر خرید عروسی و لباس وارایشگاه خیلی اذیت کرد.خدا همش را سر دخترش اورد.من دلم بشکنه اگر جواب بدم که هیچ تمام.اگر جواب ندم وتو دلم هم فحش ندم بسپارم به خدا ،  خدا چنان تلافی را سرش در میاره که ادم دهنش باز میمونه

خدا لعنت کنه همه ی زن ومردهای متاهل خیانتکار را
شما هم بعد یه هفته برو کادو هم نده

اخه تو پاتختیم کادو داد اما سر سفره عقدم نداد. اخه کلا رسممونه درجه یکها باید شب سفره عقدم کادو بدن رسم خوذشون هم اینجوری اصلا نرقصید ..حتی برادر شوهرمم ...بعد انقدر مارمولکه گفت مومن شدم دیگه. الکی الان منم میخوام کاری کنم نگن حسودی کردم عین خودش ولی نمیدونم چیکار

دخترم. زمانی که فکرش رو هم نمیکردم اومدی تو زندگیم از وقتی اومدی خونمون چراغش روشنتره