2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم عروسیم رو خراب کرد حالا جبران کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4167 بازدید | 121 پست

برای جهاز چیدن خانواده شوهر رو دعوت نکرده بودیم به دلیل اینکه هیچ خرجی رو به عهده نگرفته بودن فقط میخواستن دعوت بشن

همشون روز عروسیم لال بودن

برای پاتختی هم خواهرش نیومد

بجاش فرداشبش با شوهرش اومد

منم یکسال بعدش دقیقا همون کار رو کردم با اینکه خیلی سعی میکرد مهربون باشه و لم رو دست بیاره ولی مثل خودش رفتار کردم نه پاتختی رفتم نه گذاشتم مامانم بره یه هفته بعد با شوهرم رفتم همون کادو سکه پارسیانی که برام آورده بودن رو بهش پس دادم جیگگگگرم خنک شد

حتی پاتختی جاری بعدیمم نرفتم یکی برادرشوهر مجردم دارم برا اونم نمی رم تا چششون درآد

خدایا میشه سال‌99 رو حذف کنیم دوباره نصب کنیم آخه این ویروس داره🥺😬

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس انشالله واسه خودت پیش بیاد بببنم چه حالی میشی

چقدر بدذاتی ماشالا 🙂

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل   
چقدر بدذاتی ماشالا 🙂

نه عزیزم اصلا

من میگم یه راهکار بدین بدی‌ که خواهرشوهرم بهم کرده رو یه جوری به خودش بفهمونم که دلم آروم بشه

اصلا دلم نمیخواد جاروجنجال کنم و عروسی رو بهم بریزم

شما اومدی پای همه رو کشیدی وسط

عروس و دوماد و... من به اونا کاری ندارم فقط به خود خواهرشوهرم میخوام تیکه بندازم

هرچی توضیح میدم انگار شما درک نمیکنی 

منم واسه دعا میکنم که همچین شرایطی واسه ات پیش بیاد که درد منو بفهمی

شما که میای نمک رو زخم آدم می‌پاشی خوش ذاتی ماشالله 

شب عروسیش بگو شب عروسیم دلمو خون کردی دل مادرمو شکستی واگذارت کردم بخدا...... از فوش و دعوا ھم بدترہ

♥💜💛💚💙من با تو بود ❣که فهمیدم ❣آرامش یعنی بودن میانِ❣آغوش کسی که دوستش داری♥💜💛💚💙
هرکس شخصیت خودش نشون میده اون بی شخصیت بوده شما هم باید همون کارو کنی؟

نه اصلا نمیخوام مثل اون کولی بازی در بیارم فقط به خودش میخوام بفهمونم کارش زشت بوده و دل منو مامانم و شکسته

من اگه باشم واااقعا نمیبخشم ولی در مورد تلافی نمیدونم 😐 فقط میدونم گفتن اینکه تلافی نکن از طرف مایی که جای تو نبودیم راحته ، البته شما هم دقیق نمیدونی شاید اونایی که موضوع رو بعدا برات تعریف کردن اغراق کرده باشن گلم، پس زیادی هم احساساتی نشو

من اگه باشم واااقعا نمیبخشم ولی در مورد تلافی نمیدونم 😐 فقط میدونم گفتن اینکه تلافی نکن از طرف مایی ...

نه مامان و خواهر و اقوام مورد اعتمادم بودن که گفتن