2777
2789
عنوان

دخترم خروسک گرفته توروخدا یه لحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1710 بازدید | 44 پست
خوب میشه نگران نباش سوپ جو هم براش خوبه فقط کم نمک و بدون آبلیمو

اشتهاش خیلی کمه همه چیز هم نمیخوره موندم چیکارکنم  هرچی درست میکنم نمیخوره یا ب اجبار میخوره اونم خیلی کم 

آخه دگزا خیلی ضرر داره دخترمنم 15 ماهشه 

من اردیبهشت واسه پسرم زدم تقریبا همسن دختر شما بود

آخه خروسک خیلی خطرناکه احتمال خفگی هست

از بینی نمیتونه نفس بکشه راه گلوش هم بسته شه خطرناکه

چاره چیه مجبوری

منم خیلی نگران عوارضش بودم اما دکترش تاکید داشت بزنم

اگر زنی رنگ شاد بپوشد رژ لب بزند ، و کلاه عجیب و غریبی سرش بگذارد ، شوهرش با اکراه او را با خودش به کوچه و خیابان می برد . ولی اگر کلاه کوچکی بر سرش بگذارد و کت و دامن خیاط دوز تن کند شوهرش با کمال میل او را بیرون> می برد و تمام مدت به زنی که لباس رنگ شاد پوشیده و کلاه عجیب و غریب سرش گذاشته و رژ لب زده است خیره می شود !!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم به نظرم شربتاشو سر وقت بهش بده تا خوبم میشه بیرون نبرش اگه بستریش کنی خیلی اذیت میشی

شربت نوتادین با کاف استاپ باریچ .داروهای پسرت چیه آخه تقریبا هم سن دخترمنه . ازبستری شدن خیلی میترسم 

من اردیبهشت واسه پسرم زدم تقریبا همسن دختر شما بود آخه خروسک خیلی خطرناکه احتمال خفگی هست از بینی ...

نمیدونم واقعا ان شالله ک بهتر میشه. اما اگه نشد فردا براش میزنم دیگه چاره ای ندارم حداقل کمتر اذیت میشه دعا کن زودتر خوب شه

شربت نوتادین با کاف استاپ باریچ .داروهای پسرت چیه آخه تقریبا هم سن دخترمنه . ازبستری شدن خیلی میترسم ...

من دکترش براش شربت کتوتیفین با آموکسی با قطره بینی بهش داده ولی شربت عفونیشو خورد تغییری نکرد حالا خودن شربت سفالکسین براش خریدم یکم بهتر شده

اشتهاش خیلی کمه همه چیز هم نمیخوره موندم چیکارکنم  هرچی درست میکنم نمیخوره یا ب اجبار میخوره او ...

بهش شربت زینک بخر بده از داروخانه بگو چند وقتشه بهت میدن

زیرگنبد کبود دوتا عاشق بود و کلی حسود... تقصیر همون حسودا بود که الان شد یکی بود یکی نبود😢
وای مثل پسر منه من اول قطرشو بهش میدادم تا میرفت سر زبونش بالا میاورد حالا این شربتو براش خریدم البت ...

من دیگه کم اوردم اصلا هیچ کاریش نمیشه کرد 15 ماهشه 9 کیلو باورت میشه الانم دیگه با این مریضی بدترآب میشه

من دیگه کم اوردم اصلا هیچ کاریش نمیشه کرد 15 ماهشه 9 کیلو باورت میشه الانم دیگه با این مریضی بدترآب ...

آره پسر منم خیلی لاغر شده دور چشاش گود شده به خدا دیگه خسته شدم شبا تا صبح من باید تکونش بدم

آره پسر منم خیلی لاغر شده دور چشاش گود شده به خدا دیگه خسته شدم شبا تا صبح من باید تکونش بدم

مثل من من ک بعضی وقتا دعواش میکنم دادمیزنم سرش اما خودم وایسیم گریه کردن