2777
2789
عنوان

خانوما وکیل اینجا هست یا کسی ک از کارای طلاق سر در بیاره

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 47 پست
بله رفتن!! ولی رفتن دلیل بر این نمیشه که مرد نفقه پرداخت نکنه!! 

رفتنی که مرد حکم تمکین بگیره و زن از تمکین سر باز بزنه باعث نشوز و از بین رفتن حق نفقه میشه

دیگه چیزی نمونده 😊 من رویاهامو میسازم 👩‍⚖ همینطور که تا الان ساختم  .برای آرزوهاتون بجنگید تا فرصت هست
رفتنی که مرد حکم تمکین بگیره و زن از تمکین سر باز بزنه باعث نشوز و از بین رفتن حق نفقه میشه

اینارو که من گفتم فقط شکل گفتنشو تغییر دادی!!!!!

گفتم تا مراحل تمکین تو دادگاه بخواد پیش بره ازون طرف زن هم نفقه درخواست بده! تمکین گرفت زن اگه بخواد ناشزه اعلام نشه و نفقه بهش تعلق بگیره بره خونه شوهرش ولی درخواست نفقه همچنان باشه و نفقه رو بگه به حساب دادگستری بریزه ! که مطمعنا مرد اینکارو نمیکنه و حتی یک ماه هم نفقه نریزه حکم جلب داره.. هم میتونه شکایت کیفری کنه و درخواست نفقه حال بده هم حقوقی .....

امیدوارم به موکلاتون اینجور اطلاعات ندید که فقط بشینه به جرم زن بودن! و ناشزه شدن!! نفقه اهرم فشاری هست برای مردای خسیس ایرانی

من اگر خوبم اگر بد تو برو خودرا باش..هر کسی آن دِرووَد عاقبت کار که کِششششت ..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینارو که من گفتم فقط شکل گفتنشو تغییر دادی!!!!! گفتم تا مراحل تمکین تو دادگاه بخواد پیش بره ازون ط ...

نه شما اگر منظورت حرف های من بوده به علت نداشتن اطلاعات صحیح حقوقی نتونستی خوب انتقال بدی منظورت رو

دیگه چیزی نمونده 😊 من رویاهامو میسازم 👩‍⚖ همینطور که تا الان ساختم  .برای آرزوهاتون بجنگید تا فرصت هست