یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اینجور مراکز پول اضافی زیاد میگیرن مثل هزینه مشاور تغدیه و آزمایش های عجیب و غریب مثل ژنتیک که هزینه بالایی داره و در واقع ۹۹درصد اصلا نیازی نیست این همه هزینه کنن.من زیاد پیگیر بودم.دوتا دکتر ابن سینا که دخترای خوبشن بیرون مطب دارن.رزاقی و عارفی.رزاقی که از ایران رفت مونده سهیلا عارفی.البته اگه فقط مشکل صرفا ناباروری باشه دکتر مهناز اشرفی هم دکتر خوبیه
سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی تخمدان و ذخیره نیم با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم
اینجور مراکز پول اضافی زیاد میگیرن مثل هزینه مشاور تغدیه و آزمایش های عجیب و غریب مثل ژنتیک که هزینه ...
عزیزم آخه شوهرم مشکل داره اوائل فک کردن من مشکل دارم ولی تو ابن سینا بهم گفتن شوهرت واریکسل داره الان عمل کرده سه سال ناباروری داشتم همش سر کار بودم دسته خسته شدم هنوز هیچ درمان نکردم ولی میخوام یهویی برم میکرو البته همسرم سه ماه عمل کرده هنوز آزمایش نداده دیگه میخوام ریسک کنم سنم داره بالا میره
عزیزم مرکز ابن سینا فقط آدمو اینور اونور پاس میدن آخرشم هیچی به هیچی،برو مرکز مام،به لحاظ کادر پزشکیش و تجهیزاتش حرف اولو میزنه،همه کارای مربوط رو هم همونجا برات انجام میدن،انقدر هم که شیکو خوشگله که آدم کیف میکنه،من به شخصه خدارو شکر میکنم که با این مرکز آشنا شدم و الانم حامله م😍