2777
2789
عنوان

انتقال جنين ٥روزه و سه روزه

45432 بازدید | 52 پست

سلام الان يك هفته هست انتقال جنين به روش آي وي اف داشتم تو اين مدت فقط حس پريودي دارم و زير دلم درد ميكنه و شبها دچار گر گرفتگي ميشم.كسي ميدونه امكان داره لانه گزيني انجام شده..راستي بار دوم آي وي اف هست

بنام خداوند بخشنده مهربان

توکل بخدا انشالله گرفته

شماهم منو دعا کنین 

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر هزینش شد من دکتر گفته برو ای یو ای ولی ی دفعه میخوام بدم ای وی اف چقدر میشه هزینش 

رویان بین ۶/۵ تا۷ ملیون با داروهاش

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
من بعد عید انجام دادم دکتر خاصی نداشتم با گروه پزشکا بودم

اخرش کدوم پزشک انجام داد کی پانکچر کرد و کی انتقال داد....مشکلتون چیه؟ جواب گرفتین یا ن

من به همه ارزوهام زود زود میرسم بگو آمین 
چقدر هزینش شد من دکتر گفته برو ای یو ای ولی ی دفعه میخوام بدم ای وی اف چقدر میشه هزینش 

واسه من تقريبا ٦تومن شد  با فريز و همه چي اما خود عمل انتقال ٤٨٠٠ گرفتن 

بنام خداوند بخشنده مهربان

عزیزم ان شاالله مامان شده باشی اینسری.منم امروز روز ۹انتقال جنینم میکرو کردم واز۳تاتخمک فقط یه دونه جنین شد منم حالت پریودی دارم انگار پاهام بی حس میشه یخ میکنه.امروزم رفتم حموم بعد ۹روز مشگلی نداره بنظرتون؟