بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
من خرید زیاد میکنم یک گزینه تو تنظیمات کاربری داره اونو فعال کردم به صورت اتومات بهم ...
منظور از شگفت انگیز چیه ؟ من نخریدم تاحالا...اما بهم گفتن واسه سیسمونی و لباس نوزاد برم ی نگاه بندازم
وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه
هیچ وقت اشتباه نمیفرستن یا کم نمیفرستن. از طرفی اگر دوست نداشته باشی تا ۶ ساعت وقت داری تو سایت فرم پر کنی و بیان در خونه کالا رو ببرن. ولی فروشگاههای دیگه میگن خودت برامون پست کن اونم با پست شونزده تومنی!!!
تبسمی اگرم رو دهد ز عیش ندانی، که گاهی آدمی از کثرت ملال بخندد ...
منم میخرم ، برای تخفیفاشم ک خب چون معمولا گوشی دستمه هرروز چک میکنم ، هرچند بعضی کالاهاش واقعا با چیزی ک تو عکسه فرق داره 😐😐اینه پروانه ای خریدم ، تو اطلاعاتش زده بود گلس پلکسی کیفیت عالی ، دیروز ک اومد دیدم طلق نقره ای شفافه الانم کنار دستمه اتفاقا😂 اما خب چون قیمتش خوب بود دلم نسوخت مرجوعم نکردم گفتم ی جا استفاده میکنم بالاخره