2777
2789
عنوان

ایده بدین برای تولد شوهرم 😯

| مشاهده متن کامل بحث + 662 بازدید | 57 پست
وا خوب مرگ ی بار شیون ی بار .پس نده بگو من راحت نیستم مامان شماکلیدداشته باشی .منم چندبارخاسته ندادم ...

بدبختی اینه منم روم نمیشه چیزی بگم چون ناراحت میشن هزارتا چیز پشت سرم میگن باز یکی یکی ب گوش خواهرشوهرام میرسه باز خودشونو میگیرن اووووو داستان میشه

این نیز بگذرد .. 
بگو گم کردم کلید خودمو حالارفتم بیرون ازش درست میکنم براتون چندبارگفت ندی میفهمه که دوست نداری داشته ...

میگه کلید شوهرتو بگیر مشترکی استفاده کنین 😂😂😂مطمعنمممممممم

این نیز بگذرد .. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خانواده ی شوهرم اهل دلن ینی اگه میگفتم بیان خوش میگذشت اما شوهرم میگع جوردرنمیادخانواده با دوستان ...

نه من اهل دل نیستن فکرکزدم کلا اینطوریه فاز جوونابا سن بالا یکی نمیشه من سال اول خواستم دونفری باشه گذاشتم بعدشام شروع کنم همسرم از همه چی بی خبر بود چون اصلاتزیین نکرده بودم بیشتر کادو وکیکش سورپرایز بود وفکر میکرد من یادم نیست ضدحال زنگ زدن گفتن پشت دریم .تازه نه برای تولد چون یادشون نبود

سویندم به سوری گلاله سوره هر وخت له لامی خم له من دوره
بدبختی اینه منم روم نمیشه چیزی بگم چون ناراحت میشن هزارتا چیز پشت سرم میگن باز یکی یکی ب گوش خواهرشو ...

نمیددنم شایدباورمن اینه بعضی چیزا رونمیخواد چون  لازمه حفظ ابروه ک بعدا داستان نشه . یکی از اقوام همسرم خونشون نزدیک مادرشوهرشه موقع زایمان کلیدروازعروس نیگیره وپس نمیده سه ماه فکرکنم بعدزایمان میره خونه پدرش که ی شهردیگن بعدچند روز که برمیگردن توراه خبرمیدن به مادرشوهر که داریم میایم ولی میریم خونمون استراحت این مادرشوهر بعدچندبارتماس میبینه جواب نمیدن میره کلیدمیندازه میره تو پسروعروسش توبغل هم وای عروسش تعریف کرذ از ی طرف آبروم رفت از ی طرف بیا جروبحث شوهرومادرشوهر روتموم کن

نمیددنم شایدباورمن اینه بعضی چیزا رونمیخواد چون  لازمه حفظ ابروه ک بعدا داستان نشه . یکی از اقو ...

خیلی بده الان خود من همیشه وقت اون کار همش استرس دارم والا شوهرم ک براش مهم نیس منم ک هیچی نمیفهمم از استرس زیاد

این نیز بگذرد .. 
خیلی بده الان خود من همیشه وقت اون کار همش استرس دارم والا شوهرم ک براش مهم نیس منم ک هیچی نمیفهمم ا ...

خداصبرت بده و ی کوچولو روو به همسرتون .من همسرم دید خیلی جدیم گفت ببینم دلخورشده از اینکه کلیدخواسته وندادم خونه رو خالی میکنم بااینکه خونه خودمونه ولی ب اسم مادرشوهرمه هنوز

خیلی بده الان خود من همیشه وقت اون کار همش استرس دارم والا شوهرم ک براش مهم نیس منم ک هیچی نمیفهمم ا ...

این بگو به همسرت  بگو تواین شرایطم ذهنم ارادنیستت چون هرلحظه ممکنه بیاد بلکه فرجی شد

خداصبرت بده و ی کوچولو روو به همسرتون .من همسرم دید خیلی جدیم گفت ببینم دلخورشده از اینکه کلیدخواسته ...

ن متاسفانه خونه ماله مادرشوهرمه..شوهرم ک خیییلی رو داره برا خانوادش نداره

این نیز بگذرد .. 
این بگو به همسرت  بگو تواین شرایطم ذهنم ارادنیستت چون هرلحظه ممکنه بیاد بلکه فرجی شد

هزاربار گفتم میگه ن عقلش میکشه و فلان 😑مردا اصلا براشون مهم نیس تو هرشرایطی راحتن

این نیز بگذرد .. 
هزاربار گفتم میگه ن عقلش میکشه و فلان 😑مردا اصلا براشون مهم نیس تو هرشرایطی راحتن

دقیقا چی براشون مهمه ک شرایط وروحیه زن مهم باشه.همسرم تنها چیزی ک خوب یادگرفته اخلاق واخم مامانشه

دقیقا چی براشون مهمه ک شرایط وروحیه زن مهم باشه.همسرم تنها چیزی ک خوب یادگرفته اخلاق واخم مامانشه

ی مدت سرم میخارید هی میگفتم برو خودش نمیاورد بعدش خودش اینطوری شد رف سریع شامپو مخصوص و اینطور چیزا خرید

این نیز بگذرد ..