2777
2789
عنوان

ایده بدین برای تولد شوهرم 😯

| مشاهده متن کامل بحث + 662 بازدید | 57 پست
تا بوده همین بوده ادم از چیزی ک داره راضی نیس 😂ولی من دلم میخواد شوهرم صبت نکنه ب همین برکت قسم 😁

وای دقیقا 😂😂😂😂😂

ای خدا از دست ما زنا

تورو قرآن دعا کنید من حاجت روا شم ،الهی هرچی از خدا میخوایید بده بهتون😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ادم دست و پاشو گم میکنه اخه مادرشوهرمم ک پایینه هرلحظه امکان داره بیاد بالا برنامه هامو خراب کنه

ن بابا مگه بی خبر میاد ؟؟ شوهرت روبفرست باز کنه خودش اگه نخوادمادرش ببینه تعارف نمیکنه بیادتو. من ی بار مادرشوهرم بی خبر اومد بالباس هایی ک تاحالا جلو چشش نرفته بودم دروباز کردم براش اخه ازاول میگفت زن سنش بره بالاحکم مرد رو داره احترامش واجبه اینا منم همیشه جلومعضب بودم ترجیحا لباس مناسبتری میپوشیدم اون سری چون بی خبراومد باهمون مدل توخونه رفتم جلوچشش دیگه تامدتهابی خبر  نمیومد 

سویندم به سوری گلاله سوره هر وخت له لامی خم له من دوره
ن بابا مگه بی خبر میاد ؟؟ شوهرت روبفرست باز کنه خودش اگه نخوادمادرش ببینه تعارف نمیکنه بیادتو. من ی ...

والا مادرشوهر من کلیدمیندازه میاد تو بارها شده ک لباسم مناسب نبوده منو دیده تقصیر من چیه بیخبر میاد

این نیز بگذرد .. 
خخخ ن مجرد ک نمیشه.من ک اول تصمیم داشتم خانوادشو دعوت کنم بعد دوستاش مارو دعوت کردن منم گفتم نمیشه م ...

کلا تولد باخانواده نمیشه نمیدونم چرااا یادمادرشوهروپدرشوهرمن خیلی بی احساسن یاواقعا با همسنا خوش میگذره تولد ؟

والا مادرشوهر من کلیدمیندازه میاد تو بارها شده ک لباسم مناسب نبوده منو دیده تقصیر من چیه بیخبر میاد

وای کلیدداره؟؟

اره متاسفانه هی ب شوهرم میگم بگیر کلیدارو روش نمیشه بگه 😒فقط تذکر میده مادرشوهرم ی روز رعایت میکنه ...

ی بارخودت بگو مامان کلید یادم رفته یا بگو کلیدم باز نمیکنه دیگه بهش پس نده یاهمسرت اگه واقعاروش نمیشه پس بگیره ازش بگو قفل روعوض کنه بگه گیر داشت باز نمیکرد .من مادرشوهرموقع زایمانم چندسری گفت کلیداتو بده به من توکه خونه ای گفتم شماپیداش نمیکنی پسرت اومد بگو بهش بهت بده

ی بارخودت بگو مامان کلید یادم رفته یا بگو کلیدم باز نمیکنه دیگه بهش پس نده یاهمسرت اگه واقعاروش نمیش ...

خیلی این کارو کردم گفتم کلید ندارم کلیداتونو بدین گرفتم بعدش اومده ازم گرفته میگه چون شما نیستین خونه من برم برقا و اینارو چک کنن یوقت مشکلی پیش نیاد 😒😒😒انگار خودمون چلاقیم..مثلا خیلی شده من از خونه رفتم بیرون اومده خونمو چک کرده خب شاید دلم نخواد.قفلم عوض کنیم باز میخواد کلید جدیدو ..والا شوهرم ک مشکل نداره چون اونم از پایین کلید داره میاد و میره منه بدبخ این وسط معذبم

این نیز بگذرد .. 
خیلی این کارو کردم گفتم کلید ندارم کلیداتونو بدین گرفتم بعدش اومده ازم گرفته میگه چون شما نیستین خون ...

وا خوب مرگ ی بار شیون ی بار .پس نده بگو من راحت نیستم مامان شماکلیدداشته باشی .منم چندبارخاسته ندادم به همسرمم گفتم کلید بدی بهش ی روزم ارامش ندارم . اول نارحت شد بعدچند روز یادش رفت .کلیدم نداد بهش  کلیدنداره انقدمیادومیره حالا کلید بدم دیگه باید خونه روتحویلش بدم برم ی جادیگه والاا بخدا

خیلی این کارو کردم گفتم کلید ندارم کلیداتونو بدین گرفتم بعدش اومده ازم گرفته میگه چون شما نیستین خون ...

بگو گم کردم کلید خودمو حالارفتم بیرون ازش درست میکنم براتون چندبارگفت ندی میفهمه که دوست نداری داشته باشه. 

کلا تولد باخانواده نمیشه نمیدونم چرااا یادمادرشوهروپدرشوهرمن خیلی بی احساسن یاواقعا با همسنا خوش میگ ...

من خانواده ی شوهرم اهل دلن ینی اگه میگفتم بیان خوش میگذشت اما شوهرم میگع جوردرنمیادخانواده با دوستان حالامن تصمیم دارم دوستارودعوت کنم بعد فرداش ی کیک بگیریم ببریم خونه ی مامانشینا دور هم باشیم 

🦋👑خودمم چون میدونم خودم بهترینم توام خودت باش چون قطعا بهترین فقط خودتی🦋👑متاهل ومتعهد💙