2777
2789
عنوان

شوهرم شروع کرده بد خونوادمو گفتن

105 بازدید | 6 پست

ما تا الان همه احتراما رو هردومون حفظ کرده بودیم ولی بعد یکسری جریانات یک دعوای خیلی بدی با مادرم داشت و از اون موقع به بعد کلا خانوادم از چشمش افتادن و بی احترامی میکنه بهشون و.. 

من ازش توقع بخشش ندارم ولی از اینکه یکسره بدشونو پیشم میگه واقعا ناراحت میشم 

بهشم گفتم میگه من دارم باهات درد و دل میکنم و... 

چیکار کنم به نظرتون 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین حرف مادرم درست تر بود ولی با توهین خیلی بدی بیان کرد

خوب هر دو حق دارن 

ولی به شوهرت بگو میدونم ناراحتی ازش ولی درست نیست پشت مادرم پیش خودم حرف بزنی 

ولی همیشه در این مواقع سعی کن طرف شوهرت باشی 

گوش بده به درد دلش ،یه روز بگو تا همینجا کافیه به قدری گفتی منم حقو بهت میدم ولی ارچه باشه خوب یابد خانواده منه میتوای ادامه بدی خیلی بد میشه اونوقت منم از خانوادهت میگم من خسته میشم توهم دلزده میشی من سرد میشم زندکیمونو بخاطر حرف زدن از بقیه خراب نکنیم ...فراموش نکن نبخش ولی هر دفعا مرور نکن ،وادامه نده چون عواقب وتاثیر خیلی بدی خواهد داشت،بگو من باتو زندگی میکنم از خودم حرفی گله ای ناراحتی چیزی داری باجون ودل گوش میدم ولی باز از اونا بگی اونم بد بعیده دیگه خودمو کنترل کنم ...دیگه بسه ،یه کم هم جدی شو آخراش