2777
2789
عنوان

بابای مهربونم

1558 بازدید | 25 پست

کیا باباشون مهربونه بابای من دنیامه خیلی مهربونه یه دونس بخدا هرموقع میبینه ناراحتم میخندونم هرچی دلم بخواد میخره ازش چیزی بخوام واسم میاره تا حالا هیچ بدی ازش ندیدم خیلی صبوره اگ کار اشتباه انجام بدم خیلی خونسرد باهام صحبت میکنه که خودم خجالت میکشم پشیمون میشم  و خیلی چیزایه دیگ کلا تکه خواستم این حس خوبمو باهاتون شریک بشم تا حالا حرف دلمو ب کسی نزدم تو دنیا فقط بابام  ...اینجا همش از بدی های پدرو مادرا میگن ولی مادرو پدرا مهربونن شاید اشتباه از خودمون باشه

عشق مامان و بابا تو راهه😍 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم عاشق پدر و مادرمم البته دعوا و بداخلاقی داشتن اما از محبت بوده..میدونم تنها عشق بی منت دنیا ...

خدا حفظشون کنه واقعا یه دنیا هستن❤

عشق مامان و بابا تو راهه😍 

تنها مردی که منو واقعا دوست داره بابامه نباشه میمیرم یه حور حس تکیه گاه و سرپناه برام داره 

💔دراین دنیای بی حاصل چرا مغرور میگردی..💔سلیمان گر شوی آخر نصیب مور میگردی... 💔

خدا برات نگهداره

خدا همه مامان و باباهارو نگهداره

منم عاشق خانوادمم چون جز همدیگه کسی رو نداریم.

قربونشون برم هم مامان هم بابا جفتشون از خودشون ب خاطر من گذشتن.

❤️با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤️

منم ناز نازیه بابامم تاالان میپرم بغلش بوسش میکنم عاشقشم عاشق مهربون ترین پدر دنیا 

خواهش میکنم برای اینکه یه خونه جایی ک مد نظرمه بخرم یه صلوات مهمونم کن خواهش میکنم اگه صلواتو برام فرستادی از ته دل باشه ممنونم عزیزانم❤️