2777
2789
عنوان

پی آر پی برای ذخیره تخمدان کم

15207 بازدید | 50 پست

کسی انجام داده؟

نتیجه ش چی شده؟ کجا انجام دادین؟ چجوریه؟ عمل داره؟

من ذخیره تخمدانم کمه میکرو ناموفق داشتن، میخوام ببینم میشه ازین روش امیدوارتر شم

خداوندگارم 🥀، به نام تو دوباره درین مسیر قدم بر میدارم.نا امید از درگاهت نکن مرا ، که خدای دیگری جز تو  ندارم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من انجام ندادم

اما ازمایش که دادم ذخیره تخمدانم چهار بود اما برای تخمک کشی ۵ تا داشتم که دوتاش پوچ بود و اون دوتا هم که برام‌گذاشتن نگرفت

نمیدونم چرا 

دکترم گفت این تخمک ها به عدد ازمایش نمیخوره

لطفا اگه دوست داشتین برای مامانم صلوات بفرستین🖤🙏

من انجام ندادم اما ازمایش که دادم ذخیره تخمدانم چهار بود اما برای تخمک کشی ۵ تا داشتم که دوتاش پوچ ...

راست میگه ۴ خیلی خوبه باید ۱۶ تا لا اقل تخمک باشه‌

دوباره تست بده 

خداوندگارم 🥀، به نام تو دوباره درین مسیر قدم بر میدارم.نا امید از درگاهت نکن مرا ، که خدای دیگری جز تو  ندارم.
منم‌amhخیلی بالا بود یعنی ۱۷ من pcoهستم

پلی کیستیکم مثل ذخیره پایینا تخمک آزاد نمیکنن.

ولی با ای وی افو اینا راحت ازتون تخمک میگیرن.

دنبالش باش

پلی کیستیکم مثل ذخیره پایینا تخمک آزاد نمیکنن. ولی با ای وی افو اینا راحت ازتون تخمک میگیرن. دنبال ...

ان شا الله که بتونم‌طبیعی باردار بشم اگه نشه میرم دنبالش

من به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود
ان شا الله که بتونم‌طبیعی باردار بشم اگه نشه میرم دنبالش

ایشاله طبیعی بشی عزیزم.

پروسه میکرو که منو خیلی اذیت کرد.روحیه مم از دست دادم

ایشاله طبیعی بشی عزیزم. پروسه میکرو که منو خیلی اذیت کرد.روحیه مم از دست دادم

می دونید چیه من اخه همسرمم بسیار ضعیفه فعلا دنبال دوا و درمون ایشون هستم یه دکتر بهم گفت شایر طبیعی باردار نشی برو ifvکن یک ماه هر روز گریه می کردم به خدا ناله میکردم بعدش متوجه شدم دارم روانی میشم به خدا سپردم اگه صلاح بدونه به منم بچه بده اگه نیست که هیچ باور کن عاشق بچه ام و امه ازم سراغ بچه میگیرن ولی خیلی اروم شدم

می دونید چیه من اخه همسرمم بسیار ضعیفه فعلا دنبال دوا و درمون ایشون هستم یه دکتر بهم گفت شایر طبیعی ...

چند سالته؟

منم ۵ سال به همین امید دنبالش نرفتم. 

نمیخوام بترسونمت.همه خیلی حالشون خوب بود ده دقیقه بعد پاشدن رفتن دنبال کارشون.ولی من خیلی اوضاعم خراب شد

ایشاله دوتامونم به زودی طبیعی باردار شیم.

با اینکه پدرم درومد. ولی بازم میخوام برم دنبال دوا دکتر ببینم راه امید دارم یا نه

خیلی حسرت میخورم

چند سالته؟ منم ۵ سال به همین امید دنبالش نرفتم.  نمیخوام بترسونمت.همه خیلی حالشون خوب بود ده ...

نه عزیز من کاملا مشکلمو میدونم بعضیا باpcoطبیعی باردار میشن و بعضی ها هم حتی ۳ بار ای وی اف نا موفق داشتن دکتر شوهرمو عوض کزدیم بریم ببینیم فردا چی میگه  خودمم من فعلا ۳ ماهه پرید نشدم من ۳۰ سالمه ویازده ماهه اقدامم برای بارداری یه اسپرم سالم و سریع به تخمک بالغ بخوره حله اگه خدا بخواد سپردم به خودش هم دنبال دوا درمونم و هم نور کردم ان شا الله که بشه اگه نشدم ناراحت و داغون میشم همین الانم هستم ولی نمیشه از خدا به زور چیزی رو خواست

چند سالته؟ منم ۵ سال به همین امید دنبالش نرفتم.  نمیخوام بترسونمت.همه خیلی حالشون خوب بود ده ...

میفهم چی میگی منم دل ضعف میره وقتی بچه میبینم ولی وقتی کسی ازم میپرسه میگم فعلا تصمیم نداریم ان شا الله به وقتش ظاهرمو حفظ میکنم ولی درونم غوغا میشه شب وروز به خدا میگفتم باید به منم بچه بدی من صلاح و مصلحتو درک نمیکنم ولی الان ارومم سپردم دست خودش میگم اگه صلاح میدونی به منم بچه بده